Visa alla 150 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Lymland och Albin
Lymland är ett band som spelar instrumental musik. Deras ljud definierar inte helt vad man som lyssnare ska känna. Det är vemodigt och hoppfullt på samma gång. Ett spektrum som skapar bilder i huvudet.På Grand Cirkus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Guidad tur i Limhamns kalkbrott - Barntur
Följ med på en av våra guidade vandringar för barn och upptäck kalkbrottets spännande historia, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
  MACK 11/8 Marika Carlsson
Vip-kvällar på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
 
  Mera >>
 
  Torsdag på Taket
Ta chansen att få se en av Skandinaviens största takträdgårdar, presenterad av en mycket kunnig guide, på Augustenborgs Botaniska Takträdgård, Malmö
 
  Mera >>
 
  Grön Vandring - Pildammsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Pildammsparken, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform 14 augusti – Din guide till den senaste dansen
Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
  Christian Kjellvander på Cirkus
Christian Kjellvander kliver in i manegen på Grand Circus Hotel och ger oss en av sommarens få tillfällen att uppleva honom live. Med sin musik omfamnar han det främmande, okända och söker en känsla av medmänsklighet. på Grand Cricus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Malmö, en osentimental stad?
På denna cykeltur genom Malmö utforskar vi stadens attityd. Var inte sentimental, det är ett tema som följer Malmö genom både tid och rum.
 
  Mera >>
 
  Guidad tur i Limhamns kalkbrott
Följ med på en av våra guidade vandringar och lär dig om kalkbrottets historia, geologi, djur och natur, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
 


Alla 150 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

PEGASUS FAMILY 2020 ONLINE    

 
 
Staffan Björklunds Teater

VÄLKOMNA TILL EN TRYGG DOCKTEATERFESTIVAL
2-7 JULI
HEMMA HOS ER
OCH I PEGASUS TRÄDGÅRD I HÖG

Se korta pjäser hemma
Tillverka dockor
Skapa en Dockfilm och dela den
Upplev kultur och ekologi från och på en naturskön plats mitt i tätortsnära halvvild natur

Se först några korta roliga föreställningsvideor med dockor av naturmaterial tillsammans I ert trygga hem.

Se också ett par korta Trädgårdsvideor om vad ni familjevis kan uppleva i klimartsmarta Pegasus Trädgård.

Ta sedan en heldagsutflykt med naturupplevelser kryddade med kulturella upplevelser i Pegasus Trädgård och dess omgivningar!

Cykla, Paddla, Bussa, Bila, Vandra hit!

Hämta en Workshop-påse med naturmaterial som vuxit i trädgården.

Passa på att leka, picknicka och uppleva Europas enda Ekologiska Teaterträdgårds fantasifulla klimatsmarta odlingar tillsammans, här är gott om plats.

För Entrén 50 kr får man en Workshop-påse med naturmaterial från trädgården att tillverka dockor av, samt tillgång till lekredskap som käpphästar och styltor, samt visning av smarta ekologiska finesser i trädgårdens odlingar när man hämtar sina påsar.

Man kan hämta Workshop-påsar kl 10:00 - 18:00 varje Festivaldag.
Kl 13:00-15:00 finns vi på plats med lekredskap och visningar och hjälp med docktillverkning om ni väljer att tillverka era dockor i trädgården.

Cykla, Paddla, Bussa, Bila, Vandra hem igen.

Tillverka Trä- och Rotfruktsdockor tillsammans i trygga hemmet med innehållet i Workshop-påsarna ni hämtat, samtidigt som ni ser en kort video med professionella tips om hur ni kan göra.

Lek med era nya dockor och spela in en liten film med dem! Med telefon, padda, dator.

Sänd filmen till oss så redigerar vi den professionellt och publicerar den på Youtube för delning med släkt och vänner. Ni får också ett Film-Diplom att dela med tjocka släkten!

Följ med i allt under Pegasus Family 2020! Upplev livefestivalkänslan hemifrån!

Se korta dagliga FB-livesändningar från Pegasus Trädgård, där vi arrangerat Pegasus Family med en rad professionella internationella dockteatergrupper de senaste fem åren.

Se korta videohälsningar från de internationella dockteatergrupper ni kan uppleva och skapa tillsammans med på Pegasus Family 2021.

Hög med Teaterverkstaden i Hög och Pegasus Trädgård är enda platsen i vår Region där Professionell Interaktiv Internationell Dockteaterkonst presenteras regelbundet.

Under Pegasus Family 2020 får du säkra och roliga upplevelser från och i Pegasus Trädgård, anpassade med respekt för denna sommars restriktioner och rekommendationer.


Kategori: [Barn] [Festival] [Natur] [Teater]
Hemsida: https://www.pegasus-family.com

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 6 st. sedan tor 02 jul 2020


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14722

Till förstasidan >>