Natur

Guidad barntur i Limhamns kalkbrott
För många miljoner år sedan var Limhamns kalkbrott en plats där det bland annat simmade hajar och krokodiler. Häng med på en guidad tur anpassad för barn (bara barnen behöver anmälas). Under en kortare guidning på ungefär 45 minuter berättar guiderna om många spännande saker med kalkbrottet.
Kategori: [Barn] [Guidad tur] [Natur]
Läs mer >>

Guidad tur i Limhamns kalkbrott
Välkommen att upptäcka Limhamns kalkbrott på en guidad tur med Vilda Malmö. Det är en spännande plats att besöka. På turen får du veta mer om kalkbrottets natur, geologi och historia. Limhamns kalkbrott är ett av Malmös tre naturreservat.
Kategori: [Guidad tur] [Natur]
Läs mer >>

Kråkfåglar och andra urbana fåglar i Pildammsparken
Hur smarta är kajorna, varför gillar (nästan) ingen skator och varför samlas kråkfåglarna för övernattning just i Pildammsparken? Och varifrån kommer måsarna i Pildammsparken, och är de fiskmåsar eller skrattmåsar? Följ med på en eftermiddagsvandring i Pildammsparken och lär dig mer om de urbanaste av de urbana fåglarna.
Kategori: [Guidad tur] [Natur]
Läs mer >>

Vinterfåglar på Ribersborgsstranden
Runda av julhelgen med fågelskådning på Ribban. Här övervintrar bläsänder från Sibirien sida vid sida med stadens stationära fåglar. Vår guide är Erik Hirschfeld.
Kategori: [Guidad tur] [Natur]
Läs mer >>Vad händer en viss dag?
   Välj datum:   


Till förstasidan >>Visa alla 149 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Thus Owls (Sv/Can)
Thus Owls är tillbaka med ett omfattande, djärvt och vackert dubbelalbum med titeln Who Would Hold You If The Sky Betrayed Us?, en saxofon-späckad resa med en av Kanadas mest utmanande akter, en explosion av improvisation, poesi och visionär rock'n'roll som söker svar på vad det innebär att vara och höra till. Jazz i Malmö på Inkonst.
 
  Mera >>
 
  Julkonserten Änglaljus
En Julotta på vaken tid! På Palladium, Malmö.
 
  Mera >>
 
  MACK 7/12 Impro-mania - Två av branschens mästare i standup-impro!
Standup på Moriskan, Malmö
 
  Mera >>
 
  Pernilla Andersson
För fjärde gången åker sångerskan och låtskrivaren Pernilla Andersson på julturné och spelar det hyllade albumet ”Vintersånger från Garbo”. Det väntas stämningsfull och hjärtskärande musik, stilfullt ackompanjerat av fullt band. ”Det blir en verkligt speciell julkonsert, med fin stämning utan för mycket cellofan och julglätteri”, säger Pernilla. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform - DIN GUIDE TILL DET SENASTE INOM DANSEN
Plattformarna är Dansstationens ”wild cards” som du får upptäcka tillsammans med de medverkande artisterna på egen risk!
 
  Mera >>
 
  www.trap - Improv Show
Some traps can be very pleasant, just like no other traps...
 
  Mera >>
 
  Julkonsert med Vegakören & Sara Parkman
Varje år bjuder prisbelönta Vegakören in en gästartist till sin stämningsfulla julkonsert i vackra Johanneskyrkan, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Hannah Svensson kvartett feat. Klas Lindqvist
Kritikerrosade sångerskan och låtskrivaren Hannah Svensson släpper nytt album – denna gång i julens tecken – i sällskap av ett gäng eminenta jazzmusiker. Klas Lindqvist som räknas som en av landets mest framstående saxofonister; Sven-Erik Lundeqvist, en av den nya generationens mest personliga och hörvärda pianister; den rutinerade basisten Mattias Svensson, som räknas till en av nordens främsta; samt den lysande trumslagaren Paul Svanberg. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Julen till Salo – ”från oss alla till er alla…”
I Malmö Brandkårs julshow möter ni Ola Salo, Rickard Söderberg och ”The Choir on Fire”, på Sparbanken Skåne Arena, Lund
 
  Mera >>
 
 


Alla 149 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>