Visa alla 122 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Sommarkonsert - Inställt
Fira nationaldagen med Malmö akademiska kör och orkester!
 
  Mera >>
 
  KEN STRINGFELLOW (US) (The Posies/R.E.M./Big Star) spelar ”Touched - Inställt
Ken Stringfellow, den grundande medlemmen av rockgruppen The Posies, kommer till Victoriateatern på självaste nationaldagen för att bjuda oss på en avskalad och intim konsert med musik från hela sin 30-åriga karriär som musiker, låtskrivare, producent och berättare.
 
  Mera >>
 
  Sommargylling i Vombs fure
Sommargyllingens marker, vid Vomb, Veberöd
 
  Mera >>
 
  Bryggerivandring med ölprovning
En av Malmö Brewing Co bryggare berättar historien om huset, bryggeriet och hur vatten, malt, humle och jäst förvandlas till öl. Ölprovningen avslutas med avsmakning av fem av de ölsorter som bryggs i huset. Puben är öppen för den som vill ha ännu ett glas av favoritölen.
 
  Mera >>
 
  Trädskådning i den urbana skogen
I denna trädvandring skådar vi träd tillsammans i Folkets park med omnejd. Trädskådning är för dig som vill lära dig se skillnad på träden i staden och uppskatta den trädmångfald som finns i Malmö. Efter avslutad vandring har du som deltagare lärt dig grunderna i vad som krävs för att artbestämma våra stadsträd. vid Folkets Park, Malmö
 
  Mera >>
 
  Ekostaden Augustenborg
Ekostaden Augustenborg är ett samarbetsprojekt som omvandlade Augustenborg till ett mer socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart bostadsområde. Ekostaden lanserades 1998 och var ett projekt som involverade olika aktörer och avdelningar i Malmö stad. 2010 fick Malmö FNs utmärkelse World Habitat Award för insatserna för urban hållbarhet i Ekostaden Augustenborg.
 
  Mera >>
 
  Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - WWII
I tio år har Gunnar Ekberg och Lena Breitner hållit stadsvandringarna om Det hemliga Malmö. Våren 2020 släpps deras bok Det hemliga Malmö (Arx förlag). Samtidigt startar de också en ny vandring om hemligheter i Malmö under andra världskriget.
 
  Mera >>
 
  Carl Johan Lundgrens liv och låtar
Carl Johan Lundgren från Vit Päls och Laser & bas väljer ut 10 låtar från 10 år med Vit Päls 2004 - 2014. På Grand Circus Hotel, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - Classic
Det hemliga Malmö är en stadsvandring i säkerhets- och underrättelsetjänsternas spår. Vi berättar om hemligheter som skett i staden, främst under kalla kriget men vi har även med händelser från andra världskriget.
 
  Mera >>
 
 


Alla 122 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

SPÖKVANDRINGAR I TORUP    

 
 
Åter igen är det dags för de efterfrågade Spökvandringarna med gengångare och Scengångare i Torup

När mörkret sänker sig kring slott och landskap, väntar alla spännande historier och människor otåligt på att få träda fram ur skuggorna... en del gamla, en del nya... vår historia tar aldrig slut och överraskar oss ständigt...

Ut i slottsparkens mörker går våra steg. Skuggorna spelar. Nattens ljud kommer nära.

I år vågar vi oss ända in på slottets borggård. Med det flämtande ljuset från våra lyktor känner vi oss ändå skyddade från det djupaste mörkret. Andarna viskar, personer från det förgångna tar gestalt.

Tag mod till Er och kom!
Man vet aldrig vad som väntar där ute i mörkret…

Efter denna omtumlande upplevelse, hälsas du välkommen tillbaka till ljuset! I biljettpriset ingår varm choklad i det ombonade Slottskaféet.

Dessa föreställningar är tänkta för vuxna samt barn över 10 år i vuxens sällskap. Så klart är även yngre barn i vuxens sällskap välkomna, men vi vill poängtera att vissa moment kan verka skrämmande.

Samling senast 20 minuter före vandringen för utdelning av lyktor. Detta sker i Expo Torup, Malmös utställningslokal i Stallarna, Torupsvägen 530, 230 40 Bara. Vandringen tilldrar sig i slottsparken.

Varje föreställning varar ca 1 timme exklusive besöket i Slottskaféet

Arrangemanget är ett samarbete mellan Bara Scengångare, In-Sight, Perplex Produktion, Malmö Stad, Studiefrämjandet och GourmetgårdenSpeltid: 60 min.
Kategori: [Guidad tur] [Teater] [Ungdom] [Övrigt]
Hemsida: http://www.barascengangare.se

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 12 st. sedan lör 26 okt 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14181

Till förstasidan >>