Guidad tur

Bryggerivandring med ölprovning
En av Malmö Brewing Co bryggare berättar historien om huset, bryggeriet och hur vatten, malt, humle och jäst förvandlas till öl. Ölprovningen avslutas med avsmakning av fem av de ölsorter som bryggs i huset. Puben är öppen för den som vill ha ännu ett glas av favoritölen.
Kategori: [Guidad tur] [Smakprovning]
Läs mer >>

Guidad barntur i Limhamns kalkbrott
För många miljoner år sedan var Limhamns kalkbrott en plats där det bland annat simmade hajar och krokodiler. Häng med på en guidad tur anpassad för barn (bara barnen behöver anmälas). Under en kortare guidning på ungefär 45 minuter berättar guiderna om många spännande saker med kalkbrottet.
Kategori: [Barn] [Guidad tur] [Natur]
Läs mer >>

Guidad tur i Limhamns kalkbrott
Välkommen att upptäcka Limhamns kalkbrott på en guidad tur med Vilda Malmö. Det är en spännande plats att besöka. På turen får du veta mer om kalkbrottets natur, geologi och historia. Limhamns kalkbrott är ett av Malmös tre naturreservat.
Kategori: [Guidad tur] [Natur]
Läs mer >>

Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - andra världskriget
I tio år har Gunnar Ekberg och Lena Breitner hållit stadsvandringarna om Det hemliga Malmö. Våren 2020 släpps deras bok Det hemliga Malmö (Arx förlag). Samtidigt startar de också en ny vandring om hemligheter i Malmö under andra världskriget.
Kategori: [Guidad tur] [Historia]
Läs mer >>

Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - Classic
Det hemliga Malmö är en stadsvandring i säkerhets- och underrättelsetjänsternas spår. Vi berättar om hemligheter som skett i staden, främst under kalla kriget men vi har även med händelser från andra världskriget.
Kategori: [Guidad tur] [Historia]
Läs mer >>

Kråkfåglar och andra urbana fåglar i Pildammsparken
Hur smarta är kajorna, varför gillar (nästan) ingen skator och varför samlas kråkfåglarna för övernattning just i Pildammsparken? Och varifrån kommer måsarna i Pildammsparken, och är de fiskmåsar eller skrattmåsar? Följ med på en eftermiddagsvandring i Pildammsparken och lär dig mer om de urbanaste av de urbana fåglarna.
Kategori: [Guidad tur] [Natur]
Läs mer >>

Matkaravan på Möllan
Möt Malmös mesta matnördar på Malmös ursprungliga smakvandring – följ med på en kryddstark upptäcktsfärd bland butiker och personligheter på Möllevångstorget.
Kategori: [Guidad tur] [Smakprovning]
Läs mer >>

Matkaravan – Säsongskaravan i Saluhallen
Smaka på säsongen i saluhallen! Följ med våra kunniga karavanförare på en vandring i Malmö saluhall – som vanligt serveras alla smakprover med en rejäl dos kunskap och matlagningstips som tillbehör. Här får du chansen att kika bakom kulisserna, möta handlarna och plocka russinen ur kakan i saluhallens stora utbud.
Kategori: [Guidad tur] [Smakprovning]
Läs mer >>

Smakpromenad genom Rosengård!
Kom och ta en promenad med Zainab! Hon har bott i Rosengård 18 år och har bevittnat en värld av smakuppväxt i stadsdelen!
Kategori: [Guidad tur] [Smakprovning]
Läs mer >>

Smaktur, Malmö (promenad, cykel, buss)
SMAKA PÅ VÄRLDEN I MALMÖ, njut längs Malmös vackra gator och upplev allt ifrån den genuina svenska maten, till olika typer av exotisk mat ifrån hela världen. Allt i en och samma stad. På alla våra smakstopp i år kommer man att kunna inta sina smaker utomhus om man vill. Travelshop, Malmö.
Kategori: [Guidad tur] [Smakprovning]
Läs mer >>

Vinterfåglar på Ribersborgsstranden
Runda av julhelgen med fågelskådning på Ribban. Här övervintrar bläsänder från Sibirien sida vid sida med stadens stationära fåglar. Vår guide är Erik Hirschfeld.
Kategori: [Guidad tur] [Natur]
Läs mer >>Vad händer en viss dag?
   Välj datum:   


Till förstasidan >>Visa alla 149 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Thus Owls (Sv/Can)
Thus Owls är tillbaka med ett omfattande, djärvt och vackert dubbelalbum med titeln Who Would Hold You If The Sky Betrayed Us?, en saxofon-späckad resa med en av Kanadas mest utmanande akter, en explosion av improvisation, poesi och visionär rock'n'roll som söker svar på vad det innebär att vara och höra till. Jazz i Malmö på Inkonst.
 
  Mera >>
 
  Julkonserten Änglaljus
En Julotta på vaken tid! På Palladium, Malmö.
 
  Mera >>
 
  MACK 7/12 Impro-mania - Två av branschens mästare i standup-impro!
Standup på Moriskan, Malmö
 
  Mera >>
 
  Pernilla Andersson
För fjärde gången åker sångerskan och låtskrivaren Pernilla Andersson på julturné och spelar det hyllade albumet ”Vintersånger från Garbo”. Det väntas stämningsfull och hjärtskärande musik, stilfullt ackompanjerat av fullt band. ”Det blir en verkligt speciell julkonsert, med fin stämning utan för mycket cellofan och julglätteri”, säger Pernilla. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform - DIN GUIDE TILL DET SENASTE INOM DANSEN
Plattformarna är Dansstationens ”wild cards” som du får upptäcka tillsammans med de medverkande artisterna på egen risk!
 
  Mera >>
 
  www.trap - Improv Show
Some traps can be very pleasant, just like no other traps...
 
  Mera >>
 
  Julkonsert med Vegakören & Sara Parkman
Varje år bjuder prisbelönta Vegakören in en gästartist till sin stämningsfulla julkonsert i vackra Johanneskyrkan, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Hannah Svensson kvartett feat. Klas Lindqvist
Kritikerrosade sångerskan och låtskrivaren Hannah Svensson släpper nytt album – denna gång i julens tecken – i sällskap av ett gäng eminenta jazzmusiker. Klas Lindqvist som räknas som en av landets mest framstående saxofonister; Sven-Erik Lundeqvist, en av den nya generationens mest personliga och hörvärda pianister; den rutinerade basisten Mattias Svensson, som räknas till en av nordens främsta; samt den lysande trumslagaren Paul Svanberg. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Julen till Salo – ”från oss alla till er alla…”
I Malmö Brandkårs julshow möter ni Ola Salo, Rickard Söderberg och ”The Choir on Fire”, på Sparbanken Skåne Arena, Lund
 
  Mera >>
 
 


Alla 149 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>