Visa alla 213 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  AMANDA MAIER ”Non Omnis Moriar”
Amanda Maier, född 1853 i Landskrona, var på sin tid en högt ansedd violinist och kompositör, men föll snart i glömska efter sin död 1894. Länge omnämndes hon bara som den första kvinna i Sverige som tog högskoleexamen i musik, eller som hustru till tonsättaren Julius Röntgen. Det är först under senare år som hennes fantastiska musik har återupptäckts och givits ut, och den firar nu triumfer både i Sverige och i utlandet. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  MACK 14/11 Hanna Voog och Lasse Karlsson
Standup på Moriskan, Malmö
 
  Mera >>
 
  Bassekou Kouyaté & N'goni Ba
Bassekou Kouyaté, mästare och förnyare av den traditionella lutan från Västafrika - n’gonin. Han har framträtt i Malmö flera gånger sen den internationella debuten 2007. Med sitt sexmannaband levereras en tät groove, en gnutta blues och virtuost spelade melodislingor. på Babel, Malmö
 
  Mera >>
 
  BEAT FUNKTION: ROOTS
Jazzfunk med tydlig sjuttiotalskänsla, svängig musik där traditionell jazzimprovisation möter moderna tongångar i en uppiggande mix av jazz, funk, soul, afrobeat och disco. Svenska sexmannabandet Beat Funktion släpper sitt sjunde album "Roots" och ger sig ut på internationell höstturné. på Victoriateatern,
 
  Mera >>
 
  ALLSÅNG: 100 ÅRS HITS!
Nu är det dags för allsång på Victoriateatern igen – kvällarna som hunnit bli till tradition!
 
  Mera >>
 
  Flottarkärlek - MHS/ Malin Hellkvist Sellén
Koreografen Malin Hellkvist Sellén ger sig in i flottningen – en nästan bortglömd epok i svenskt arbetsliv
 
  Mera >>
 
  ABC - Memory Wax - Inställt
Välkomna till en fantasifull resa genom bokstävernas land i en föreställning som hyllar nyfikenheten och lusten till upptäckandet. på Barnens Scen, Malmö
 
  Mera >>
 
  Sara Parkman (SE) LIVE
Sara Parkman är folkmusik, prästbarn, synth, pop, poesi och bara helt jävla underbar! Med nytt album i ryggen kommer hon nu till Babel den 16 november!
 
  Mera >>
 
  Grow your own tempeh - workshop
Tempeh has its origins in Indonesia, traditionally made from soybeans, but can be also made from other beans and grains. During the fermentation process, the specific strains of mold bind the beans together, turning them into protein-rich, easily digestible delicacy.
 
  Mera >>
 
 


Alla 213 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Wonderland    

 
 
Moomsteatern och Teater Insite

I regi & manus av Nina Jemth, inspirerat av berättelsen om Alice i underlandet av Lewis Carroll. Ett samarbete mellan Moomsteatern och Teater Insite.

”Vi har inte en evighet på oss. Snart kan allt vara försent.” säger kaninen från det undermedvetna, innan Alice faller ner i ett djupt hål. Utom kontroll, ner och ner och ner, till Wonderland – en nonsensvärld utan förnuft och riktning.

Följ med på Alices desperata vandring genom tid och rum, med en nyckel som inte verkar passa någonstans. Underjordens landskap är befolkat av märkliga varelser som alla tycks galna, eller är det Alice som är galen? I Wonderland är logiken och verkligheten satt ur spel, det är en plats där Alice inte längre kan se skillnad på vad som är verkligt eller overkligt och hon tvingas omvärdera vem hon i själva verket är.

Möt oss mitt ibland vardagligheterna på köpcentret Mobilia i Malmö. Där erbjuder vi er möjligheten att följa med Alice ner i kaninhålet, där gränserna mellan publik och föreställning, mellan fantasi och verklighet, suddas ut. Du gör redan nu ditt första val. Vill du vara en Besökare som guidas runt i det galna Underlandet? Eller vill du utmana din upplevelse ytterligare och vara en Invånare?

Följ med oss ned i Wonderland.

Koncept, manus & regi: Nina Jemth
Konstnärlig ledare & konceptidé: Matthias Thorbjörnsson
Musik & ljud: Martin Kullberg
Scenografi & ljus: Ilkka Häikiö
Kostym & mask: Ulrika Arvidsson & Chiara Pellizzer
Ensemble: Dennis Nilsson, Frida Andersson, Jan Unestam, Johanna Friberg, Matthias Thorbjörnsson, Niclas Lendemar, Nina Jemth, Ronnie Larsson, Therese Kvist, Tryggve Algeus
Produktion: Moomsteatern och Teater Insite

Ålder: Från 15 år

Det går endast att förboka biljetter. Vi säljer inga biljetter på plats i anslutning till föreställningen.

Biljettförsäljningen stängs 24 timmar innan föreställningstiden

Rullstolsplats bokas genom att kontakta Kulturcentralen.

För information kring uppsamlingsplats, gå in på http://moomsteatern.com/forestallning/wonderland

Starttiden för er som köper biljett "Invånare" är 30 min innan föreställningsstart, d v s 19.00 på vardagar och 17.00 på helger.
Köper du biljett "Invånare" ber vi er också att fylla i er fullständiga postadress, så att vi kan skicka hem ett förberedelsepaket innan. Kryssa även i rutan "Ja, jag godkänner att bli kontaktad av arrangören" i samband med att du köper biljett.


Speltid: 120 min totalt utan paus.
Kategori: [Performance] [Teater]
Hemsida: http://moomsteatern.com/forestallning/wonderland/

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 19 st. sedan fre 04 okt 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14119

Till förstasidan >>