Visa alla 151 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - WWII
I tio år har Gunnar Ekberg och Lena Breitner hållit stadsvandringarna om Det hemliga Malmö. Våren 2020 släpps deras bok Det hemliga Malmö (Arx förlag). Samtidigt startar de också en ny vandring om hemligheter i Malmö under andra världskriget.
 
  Mera >>
 
  Ekostaden Augustenborg
Ekostaden Augustenborg är ett samarbetsprojekt som omvandlade Augustenborg till ett mer socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart bostadsområde. Ekostaden lanserades 1998 och var ett projekt som involverade olika aktörer och avdelningar i Malmö stad. 2010 fick Malmö FNs utmärkelse World Habitat Award för insatserna för urban hållbarhet i Ekostaden Augustenborg.
 
  Mera >>
 
  Grön vandring - Alnarpsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Alnarpsparken
 
  Mera >>
 
  Lymland och Albin
Lymland är ett band som spelar instrumental musik. Deras ljud definierar inte helt vad man som lyssnare ska känna. Det är vemodigt och hoppfullt på samma gång. Ett spektrum som skapar bilder i huvudet.På Grand Cirkus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Guidad tur i Limhamns kalkbrott - Barntur
Följ med på en av våra guidade vandringar för barn och upptäck kalkbrottets spännande historia, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
  MACK 11/8 Marika Carlsson
Vip-kvällar på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
 
  Mera >>
 
  Torsdag på Taket
Ta chansen att få se en av Skandinaviens största takträdgårdar, presenterad av en mycket kunnig guide, på Augustenborgs Botaniska Takträdgård, Malmö
 
  Mera >>
 
  Grön Vandring - Pildammsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Pildammsparken, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform 14 augusti – Din guide till den senaste dansen
Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 151 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Wonderland    

 
 
Moomsteatern och Teater Insite

I regi & manus av Nina Jemth, inspirerat av berättelsen om Alice i underlandet av Lewis Carroll. Ett samarbete mellan Moomsteatern och Teater Insite.

”Vi har inte en evighet på oss. Snart kan allt vara försent.” säger kaninen från det undermedvetna, innan Alice faller ner i ett djupt hål. Utom kontroll, ner och ner och ner, till Wonderland – en nonsensvärld utan förnuft och riktning.

Följ med på Alices desperata vandring genom tid och rum, med en nyckel som inte verkar passa någonstans. Underjordens landskap är befolkat av märkliga varelser som alla tycks galna, eller är det Alice som är galen? I Wonderland är logiken och verkligheten satt ur spel, det är en plats där Alice inte längre kan se skillnad på vad som är verkligt eller overkligt och hon tvingas omvärdera vem hon i själva verket är.

Möt oss mitt ibland vardagligheterna på köpcentret Mobilia i Malmö. Där erbjuder vi er möjligheten att följa med Alice ner i kaninhålet, där gränserna mellan publik och föreställning, mellan fantasi och verklighet, suddas ut. Du gör redan nu ditt första val. Vill du vara en Besökare som guidas runt i det galna Underlandet? Eller vill du utmana din upplevelse ytterligare och vara en Invånare?

Följ med oss ned i Wonderland.

Koncept, manus & regi: Nina Jemth
Konstnärlig ledare & konceptidé: Matthias Thorbjörnsson
Musik & ljud: Martin Kullberg
Scenografi & ljus: Ilkka Häikiö
Kostym & mask: Ulrika Arvidsson & Chiara Pellizzer
Ensemble: Dennis Nilsson, Frida Andersson, Jan Unestam, Johanna Friberg, Matthias Thorbjörnsson, Niclas Lendemar, Nina Jemth, Ronnie Larsson, Therese Kvist, Tryggve Algeus
Produktion: Moomsteatern och Teater Insite

Ålder: Från 15 år

Det går endast att förboka biljetter. Vi säljer inga biljetter på plats i anslutning till föreställningen.

Biljettförsäljningen stängs 24 timmar innan föreställningstiden

Rullstolsplats bokas genom att kontakta Kulturcentralen.

För information kring uppsamlingsplats, gå in på http://moomsteatern.com/forestallning/wonderland

Starttiden för er som köper biljett "Invånare" är 30 min innan föreställningsstart, d v s 19.00 på vardagar och 17.00 på helger.
Köper du biljett "Invånare" ber vi er också att fylla i er fullständiga postadress, så att vi kan skicka hem ett förberedelsepaket innan. Kryssa även i rutan "Ja, jag godkänner att bli kontaktad av arrangören" i samband med att du köper biljett.


Speltid: 120 min totalt utan paus.
Kategori: [Performance] [Teater]
Hemsida: http://moomsteatern.com/forestallning/wonderland/

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 19 st. sedan fre 04 okt 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14119

Till förstasidan >>