Visa alla 204 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Gosegrisen - FriScenkonst, Anna Karin Sersam
Möt Ankafara och hennes Gosegris i en barnsligt rolig föreställning med mycket lek, bus och kramar, på Barnens Scen, Malmö
 
  Mera >>
 
  Söndagsmys i Saluhallen
Smaka på saluhallen! Kom och upptäck saluhallen på en söndag. i Malmö Saluhall
 
  Mera >>
 
  Populära föreläsningar - Bli vän med Windows 10
SeniorNet Malmö fortsätter i höst med populära föreläsningar för seniorer om intressanta och givande ämnen kring användning av mobiltelefoner, surfplattor och datorer.
 
  Mera >>
 
  Kombuchakurs
Kombuchakurs DIY
 
  Mera >>
 
  Doc Lounge Malmö: A dog called money
En av årets mest eftertraktade musikdokumentärer! Vi får följa brittiska artisten PJ Harvey på resan av skapandet av albumet med samma titel som kvällens film - A Dog Called Money. på Babel, Malmö
 
  Mera >>
 
  SVANTE SJÖBLOM MED TWANG & ORKESTER
Svante Sjöblom är en fanbärare för den nya generationen av svenska bluesmen. En äkta Skånepåg som spelar gitarr och sjunger som om han levt hela sitt liv i den amerikanska södern. Denna kväll får vi nöjet att höra honom både tillsammans med den dansk/amerikanska trion Twang och sin egen orkester. Originalkompositioner och traditionell amerikansk folkmusik, från old-time till bluegrass och mycket mer. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  After Work - Den sista sucken
John Dowlands lutsångers skiftande karaktär, från ensamhetens isolerade mörker till torghandlarens glada försäljarutrop och Henry Purcells sånger om djupaste förtvivlan och olycklig kärlek, är ingredienserna i detta konsertprogram denna kväll.
 
  Mera >>
 
  Oslipat double bill: Anders & Måns + Typer
Double bill med en akt där Anders & Måns testar nytt material, och en akt där ni får se en ny föreställning med humorduon Elin Almén och Josefin Sonck.
 
  Mera >>
 
  An introduction to Jean Laplanche’s theory of the sexual
This is the fourth and ambitious part of ”Aning hardcore”. An extra track to ”Psykoanalytisk salong – Sexualitet*5”. It´s for those who´s desire for psychoanalytic and existential explorations into topics of love, sexuality, the voice etc. goes a bit further.
 
  Mera >>
 
 


Alla 204 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Wellness Evening    

 
 
Ett härligt spakoncept där du och dina vänner kan slappna av i lugn miljö. Njut av bastu och relax där du bjuds på dryck, fruktfat, nötter, godis och choklad.

Wellness evening inleds med en fruktig välkomstdrink samtidigt som kvällens badvärdar informerar om de kommande timmarna. Kvällen bjuder på tre bastusittningar á 15-20 min.

Du har gott om tid att simma i vår stämningsfulla simhall mellan bastusittningarna som hålls ute i saunaträdgården. Njut av en skön stund i den infraröda bastun eller i bastukåtan. I bastukåtan får du känna dofter och uppleva de effekter olika eteriska oljor kan ha. Badvärdarna viftar med en handduk och olika tekniker runt ångorna samtidigt som de berättar om oljornas egenskaper och de positiva effekterna som kan upplevas.

Tid: 19.00-22.00
Begränsat antal platser: 23 personer/kväll.

Bra att veta:
Vi tillhandahåller handdukar. Blandade grupper med män och kvinnor - vi bastubadar med badkläder eller handduk. Begränsat antal platser: 23 personer/kväll.

Obs! Ingen alkohol är tillåten.

Mer info:
http://malmo.se/oxievangsbadet

Frågor:
oxievangsbadet@malmo.se eller tel 040-342606


Speltid: 180 min.
Kategori: [Wellness]
Hemsida: http://malmo.se/oxievangsbadet

Föreställningar:

Fre 06 dec kl. 19:00
Plats: Oxievångsbadet, Keramikvägen 122, Oxie
Arrangör: Oxievångsbadet
Onumrerat.
Pris: Entré 335,00 kr


Antal tidigare föreställningar: 17 st. sedan fre 02 okt 2015


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?10458

Till förstasidan >>