Visa alla 294 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Doc Lounge Malmö: Den sista cirkusprinsessan
Doc Lounge Malmö visar den efterlängtade dokumentären Den Sista Cirkusprinsessan. I sju generationer har cirkusen gått i arv, och Simona nu befinner sig Simona i ett vägskäl, ska hon föra familjens tradition vidare och låta cirkusen leva, eller är hon den sista cirkusprinsessan?
 
  Mera >>
 
  Isabella Lundgren tolkar Dylan
En av Sveriges främsta och mest hyllade jazzsångerskor har i sitt senaste projekt tagit sig an utmaningen att tolka legenden Bob Dylans låtar – och hon gör det med stil – eget och träffande. Med sitt rika register kan hon sjunga hur vackert som helst. Hon har en absolut renhet på höjden, men bemästrar även det strävare och svartare uttrycket med lätthet och kraft, tyngd och känsla. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  FRONTM3N (UK)
De tre vokalisterna Peter Howarth, Mick Wilson och Pete Lincoln från de ikoniska brittiska rockbanden The Hollies, 10cc och The Sweet har slagit sig samman och bjuder oss på sina klassiska hits i färska, akustiska tolkningar! En riktigt nära och personlig upplevelse, inklusive låtar som The Hollies 'The Air That I Breathe & He Ain't Heavy, Sweet's Love Is Like Oxygen & Ballroom Blitz och 10cc's I'm Not In Love & Dreadlock Holiday som Cliff Richard-klassikerna Carrie & Move It. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Palladium 100 år – Jubileumskväll
Fira Palladiums 100-års-jubileum med en nostalgisk och fullspäckad festkväll!
 
  Mera >>
 
  Drakungar - Pannkaksteater!
En fantasyberättelse om syskonbråk och smådrakar. För åldrarna 3-5 år. Ges som pannkaksteater, där Teater 23 bjuder på en pannkaka innan föreställningen! på Teater 23, Malmö
 
  Mera >>
 
  Det omedvetna geniet - föreläsning
Detta är vårens första föreläsning i Anings återkommande föreläsnings- och seminarieserie som i vår är döpt till Psykoanalytisk Salong: Död och Estetik. Denna föreläsning är den första av fem. på Moriska Paviljongen, Malmö
 
  Mera >>
 
  Wellness Evening
Wellness Evening är namnet på Oxievångsbadets härliga spakoncept. Här kan du och dina vänner slappna av och må bra i Oxievångsbadets Saunaträdgård och mysiga simhall
 
  Mera >>
 
  GALEANO ABLAZE! – Gaddafi Núñez (Peru)
Den peruanske musikern och kompositören Gaddafi Núñez har skapat en musikföreställning baserad på den samhällskritiske uruguayanske poeten, journalisten och författaren Eduardo Galeanos texter. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Palladiums 100-årsjubileum - föreläsning med Martin Andersson
Journalisten Martin Andersson föreläser om stadens biografer och Palladiums fascinerade historia.
 
  Mera >>
 
 


Alla 294 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Wellness Evening    

 
 
Ett härligt spakoncept där du och dina vänner kan slappna av i lugn miljö. Njut av bastu och relax där du bjuds på dryck, frukt, nötter, godis och choklad. Välkommen till en härlig kväll med en relaxupplevelse utöver det vanliga!

Wellness evening inleds med en fruktig välkomstdrink för att sedan fortsätta med simning i skenet av levande ljus. Under kvällen deltar du i härligt doftande aufgussbastu* med ångor från eteriska oljor. Vissa sittningar inkluderar kroppspeeling.

*Aufguss:
en bastuvärd häller vatten och eteriska oljor på heta stenar. Den väldoftande ångan bidrar till en extra njutbar bastuupplevelse!

Tre aufgussittningar á 15–20 minuter.
Du blir tilldelad en handduk på plats.

Tid: kl.19.00-22.00
Ingen alkohol är tillåten.
Matallergi? Kontakta badet: 040-34 26 06.

Mer info:
http://malmo.se/oxievangsbadet

Frågor:
oxievangsbadet@malmo.se eller tel 040-342606


Speltid: 180 min.
Kategori: [Wellness]
Hemsida: http://malmo.se/oxievangsbadet

Föreställningar:

Fre 28 feb kl. 19:00
Plats: Oxievångsbadet, Keramikvägen 122, Oxie
Arrangör: Oxievångsbadet
Onumrerat.
Pris: Entré 335,00 kr


Antal tidigare föreställningar: 18 st. sedan fre 02 okt 2015


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?10458

Till förstasidan >>