Visa alla 137 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Philip Sayce (CAN) - INSTÄLLT
Var det någon som sa att rocken är död? Inte om du frågar Philip Sayce (eller oss). Sayce är en av de mest respekterade och efterfrågade gitarristerna inom blues- och rockgenren idag. Med sin förmåga att kombinera blues, rock och psykedelika på ett sätt som är både energiskt och känslomässigt – och med sitt virtuosa gitarrspel – fångar han publikens uppmärksamhet under sina intensiva framträdanden. På sitt senaste album ”Spirit Rising” bekräftar han sin status som en av de bästa elgitarristerna på planeten just nu. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Medborgarskolans dansuppvisning
Välkommen till Medborgarskolans dansuppvisning för föräldrar och anhöriga. i Osby och Kristianstad
 
  Mera >>
 
  Joel Alme (SE) LIVE
Grammisvinnaren Joel Alme på soloturné med ”För väldigt många lögner sen: Joel Alme Solo”, den 1 december kommer han tillbaka till Malmö och Babel!
 
  Mera >>
 
  A Hundred Words For Snow - Inställt
Gothenburg English Studio Theatre presents A Hundred Words For Snow by Tatty Hennessy, på Månteatern, Lund
 
  Mera >>
 
  Svante Sjöblom
En självklar och alldeles underbar blandning av blues, soul, gospel, folk och till och med lite jazz. Svante Sjöblom äntrar åter scenen på Victoriateatern med sin karaktäristiska sångröst, gitarrspel och rörande berättelser – och en ny skiva i bagaget! En konsert med Svante Sjöblom är ett möte med ett musikaliskt powerhouse. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Celtic Christmas - en julkonsert med West of Eden
West of Eden bjuder traditionsenligt in till keltiskt julfirande på Palladium, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Dödsdansen
123 Schtunk kommer tillbaka till Malmö med sin helt sanslösa version av August Strindbergs kammarspel \"Dödsdansen\"! På Teater 23! Hjärtligt Välkomna! På Teater 23, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Unik Blueskväll med Fried Okra och Rune Höjmark
Fried Okra går inte att jämföra något annat band. De gör alltid ett stort intryck på publiken med sin unika musik, musik som är ämnad både för hjärna och i hjärta. Det mesta materialet är eget och har sin källa i rootsmusiken –swampblues, americana och hill country music. Ett underbart hantverk skapat av tre fritänkande musiker. På Restaurang Wega, Malmöhus slott.
 
  Mera >>
 
  TYTTEBÆRPOLITIET
Årets kortaste väktarutbildning kommer till Malmö när Friends For Fun gästar PotatoPotato med den queeranarkistiska scenkonstproduktionen TYTTEBÆRPOLITIET*. Lägg dig ner i Lagens Långa Arms varma famn, och låt stressnivån sjunka.
 
  Mera >>
 
 


Alla 137 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Mattis (SE) LIVE - Längs Kusten Turné    

 
 
Den 25 november är Mattis tillbaka på hemmaplan och för spelning på Babel med sitt band!

I mars kom Mattis andra album ”Numer” som hyllats av både kritiker och lyssnare samt uppmärksammats av den internationella plattformen Blogotheque. Inte minst har han gjort ett namn för sig med sina inlevelsefulla och intima konserter. I kölvattnet av den nya skivan åkte han tillsammans med bandet ut på en vår-och-sommarturné med över 10 stopp, där både Malmö och Stockholm sålde ut. Nu förlängs turnén över hösten 2023 med stopp i Malmö den 25 november på Babel.

Längs Kusten Turné 2023
Mattis med band + vänner gör fem unika stopp längs med den svenska kusten, utmed Östersjön och vidare ner till Kattegatt. Turnén gästas av flera andra svenska artister och följer den tematik som albumet Numer så omsorgsfullt kapslat in. Ny musik, en rullande Souvenir Suitcase Shop och fler överraskningar utlovas.

MATTIS (SE)

Mycket har hunnit hända sen den kritikerrosade debuten “Ett tag till”. Artisten Mattis, som nästan oftare beskrivs som textförfattare eller poet, har under drygt fem år etablerat sig som en galjonsfigur på den svenska hiphopscenen. Med sina raka och säregna berättelser har han hunnit turnera Sverige runt, startat MVH Live och släppa uppföljaren Numer. En livfull berättelse som alternerar mellan frihet, flykt och framtid. Hur navigerar man när kompassnålen förlorat sitt norrläge? På skivan hörs förutom Mattis själv röster som Jaqe, Alexander Juneblad och Norea Sandberg.

VAD: Mattis (SE) LIVE
NÄR: Lördag 25 november, 2023, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 200 kr, student 175 kr (+ serviceavg.)
I DÖRREN: 225 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målmans sällskap
SPOTIFY: Mattis

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.


Kategori: [Musik]
Hemsida: https://babelmalmo.se

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan lör 25 nov 2023


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?16423

Till förstasidan >>