Visa alla 137 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Philip Sayce (CAN) - INSTÄLLT
Var det någon som sa att rocken är död? Inte om du frågar Philip Sayce (eller oss). Sayce är en av de mest respekterade och efterfrågade gitarristerna inom blues- och rockgenren idag. Med sin förmåga att kombinera blues, rock och psykedelika på ett sätt som är både energiskt och känslomässigt – och med sitt virtuosa gitarrspel – fångar han publikens uppmärksamhet under sina intensiva framträdanden. På sitt senaste album ”Spirit Rising” bekräftar han sin status som en av de bästa elgitarristerna på planeten just nu. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Medborgarskolans dansuppvisning
Välkommen till Medborgarskolans dansuppvisning för föräldrar och anhöriga. i Osby och Kristianstad
 
  Mera >>
 
  Joel Alme (SE) LIVE
Grammisvinnaren Joel Alme på soloturné med ”För väldigt många lögner sen: Joel Alme Solo”, den 1 december kommer han tillbaka till Malmö och Babel!
 
  Mera >>
 
  A Hundred Words For Snow - Inställt
Gothenburg English Studio Theatre presents A Hundred Words For Snow by Tatty Hennessy, på Månteatern, Lund
 
  Mera >>
 
  Svante Sjöblom
En självklar och alldeles underbar blandning av blues, soul, gospel, folk och till och med lite jazz. Svante Sjöblom äntrar åter scenen på Victoriateatern med sin karaktäristiska sångröst, gitarrspel och rörande berättelser – och en ny skiva i bagaget! En konsert med Svante Sjöblom är ett möte med ett musikaliskt powerhouse. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Celtic Christmas - en julkonsert med West of Eden
West of Eden bjuder traditionsenligt in till keltiskt julfirande på Palladium, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Dödsdansen
123 Schtunk kommer tillbaka till Malmö med sin helt sanslösa version av August Strindbergs kammarspel \"Dödsdansen\"! På Teater 23! Hjärtligt Välkomna! På Teater 23, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Unik Blueskväll med Fried Okra och Rune Höjmark
Fried Okra går inte att jämföra något annat band. De gör alltid ett stort intryck på publiken med sin unika musik, musik som är ämnad både för hjärna och i hjärta. Det mesta materialet är eget och har sin källa i rootsmusiken –swampblues, americana och hill country music. Ett underbart hantverk skapat av tre fritänkande musiker. På Restaurang Wega, Malmöhus slott.
 
  Mera >>
 
  TYTTEBÆRPOLITIET
Årets kortaste väktarutbildning kommer till Malmö när Friends For Fun gästar PotatoPotato med den queeranarkistiska scenkonstproduktionen TYTTEBÆRPOLITIET*. Lägg dig ner i Lagens Långa Arms varma famn, och låt stressnivån sjunka.
 
  Mera >>
 
 


Alla 137 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Torbjörns TV-program     

 
 
- En standupföreställning utan sändningstillstånd

Under våren begav sig Torbjörn Averås Skorup ut på turné med något han alltid drömt om – sitt alldeles egna hopsnickrade TV-program live (som på grund av uteblivet sändningstillstånd blev på scen). Självklart blev programmet en stor succé och nu står det klart att det blir en repris på turné i höst!


Speltid: 90 min totalt utan paus.
Kategori: [Humor] [Standup]
Hemsida: http://www.palladium.nu

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan tor 23 nov 2023


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?16306

Till förstasidan >>