Visa alla 109 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  CHRIS CAIN (US) och Mr Bo & The Voodooers - Inställt
Den amerikanske bluesgitarristen och sångaren Chris Cain är på nordisk turné och gästar Victoria uppbackad av Göteborgs stoltheter Mr Bo och hans Voodooers. Chris Cains uttrycksfulla stil med sitt jazzinfluerade, bluesindränkta gitarrspel och djupa, varma sång är resultatet av livslånga musikstudier och en obeveklig strävan efter total musikalisk behärskning. Hans passion och intensitet är en blandning av arvet från hans mors grekiska härkomst och hans fars uppväxt på den klassiska Memphisgatan Beale Street. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Snigelsång och spindelspår - Teater Online
Teater online för barn mellan 1-3 år
 
  Mera >>
 
  IVA NOVA (RUS) - inställd
Fyra färgstarka ryskor som hejvilt blandar slavisk folkmusik med rock, energisk punk, jazz och elektro i musikalisk anarki. Med sin kombination av sång, dragspel, elgitarr, synth, bas och slagverk bjuder de på en kraftfull liveshow som transporterar dig mellan lugnet på den ryska landsbygden till det vibrerande urbana stojet i S:t Petersburg. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Duende – Linda Blomqvist - INSTÄLLD!
Duende är stunder då något utöver det vanliga gör sig närvarande. Ett tillstånd som känns extremt påtagligt men som ofta är svårt att sätta ord på; det befinner sig nämligen utanför språket och är det där magiska som kan uppstå i en estetisk upplevelse då allting är förhöjt och närvarande just där och då i stunden.
 
  Mera >>
 
  Nettleness - INSTÄLLT!
Den 15 april öppnar Lilith Performance Studio med en ny total-performance av den prisade litauiska konstnären Lina Lapelytė. på Lilith Performance Studio, Malmö
 
  Mera >>
 
  Vårblommor i Gyllins trädgård
Lär dig mer om blommor och blad. Följ med vår kunniga guide på en vandring i Gyllins trädgård. Vi botaniserar bland vilda och förvildade växter.
 
  Mera >>
 
  Matkaravan – Säsongskaravan i Saluhallen
Häng med bakom kulisserna på Malmös nya saluhall!
 
  Mera >>
 
  Matkaravan på Möllan
Möt Malmös mesta matnördar på Malmös ursprungliga smakvandring – följ med på en kryddstark upptäcktsfärd bland butiker och personligheter på Möllevångstorget.
 
  Mera >>
 
  Trädskådning i den urbana skogen - Malmö Live
I denna trädvandring skådar vi träd tillsammans runt Malmö Live och i Kungsparken. Trädskådning är för dig som vill lära dig se skillnad på träden i staden och uppskatta den trädmångfald som finns i Malmö. Efter avslutad vandring har du som deltagare lärt dig grunderna i vad som krävs för att artbestämma våra stadsträd.
 
  Mera >>
 
 


Alla 109 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

The Bowie tribute - Hunky Dory Celebration Tour    

 
 
Danska the BOWIE tribute firar 50 år med ikoniskt Bowie-album - HUNKY DORY Celebration Tour!

Upplev odödliga hits som Changes, Life on Mars, Oh You Pretty Things, Queen Bitch från albumet Hunky Dory - samt många andra monsterhits från Bowies universum, som för alltid förändrade pop och rockmusiken.

År 2020 firade the Bowie tribute David Bowies 50 års jubileum som låtskrivare och artist. Nu fortsätter hyllningen: Under hösten 2021 firar bandet 50 år för ett av Bowies mest kritikerosade album - Hunky Dory från1971.

The Bowie tribute levererar, med sångaren Michael Saxe Bjørn i spetsen, den ultimata Bowie-upplevelsen, med stor närvaro och autenticitet. Skandinaviens - och förmodligen Europas – bästa tribute band som med nerv och stor inlevelse, spelar låtar från David Bowies fjärde album, en platta som på många sätt förändrade samtidens syn på pop- och rockmusik.

Musikmagasinet GAFFA recencerar och skriver:
” Sångaren Michael Saxe Bjørn får ett naturligt fokus, för här är det HAN ”som är” Bowie – eller något, som liknar. Det är gjort så fint, några gånger nästan nedtonat, med djup respekt för materialet. Emellanåt kan ett par stängda ögon bedra – ”¨är det inte….?” Det måste ha krävt timmar ensam i badrummet för att låta så likt originalet och Bowies unika röst”

The BOWIE tributes kompetenta musiker har gjort det till sin mission att hålla Bowies musik och arv levande - live på scener i Danmark och Skandinavien.

Bandet:
Michael Saxe Bjørn (sång), Christina Lecocq (sång/kör), Morten Hall (bas), Lars Bertelsen (trummor), Finn Markwardt (keyboards), John Kenneth (gitarr) och Peter Brander (ljud).

Hemsida: https://thebowietribute.com


Kategori: [Musik]
Hemsida: Http://www.palladium.nu

Föreställningar:

Fre 29 okt kl. 19:00
Plats: Palladium, Södergatan 15, Malmö
Numrerat.
Tillgängliga biljetter: 318 (av 500)
Pris: Entré 315,00 krFram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14993

Till förstasidan >>