Visa alla 109 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  CHRIS CAIN (US) och Mr Bo & The Voodooers - Inställt
Den amerikanske bluesgitarristen och sångaren Chris Cain är på nordisk turné och gästar Victoria uppbackad av Göteborgs stoltheter Mr Bo och hans Voodooers. Chris Cains uttrycksfulla stil med sitt jazzinfluerade, bluesindränkta gitarrspel och djupa, varma sång är resultatet av livslånga musikstudier och en obeveklig strävan efter total musikalisk behärskning. Hans passion och intensitet är en blandning av arvet från hans mors grekiska härkomst och hans fars uppväxt på den klassiska Memphisgatan Beale Street. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Snigelsång och spindelspår - Teater Online
Teater online för barn mellan 1-3 år
 
  Mera >>
 
  IVA NOVA (RUS) - inställd
Fyra färgstarka ryskor som hejvilt blandar slavisk folkmusik med rock, energisk punk, jazz och elektro i musikalisk anarki. Med sin kombination av sång, dragspel, elgitarr, synth, bas och slagverk bjuder de på en kraftfull liveshow som transporterar dig mellan lugnet på den ryska landsbygden till det vibrerande urbana stojet i S:t Petersburg. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Duende – Linda Blomqvist - INSTÄLLD!
Duende är stunder då något utöver det vanliga gör sig närvarande. Ett tillstånd som känns extremt påtagligt men som ofta är svårt att sätta ord på; det befinner sig nämligen utanför språket och är det där magiska som kan uppstå i en estetisk upplevelse då allting är förhöjt och närvarande just där och då i stunden.
 
  Mera >>
 
  Nettleness - INSTÄLLT!
Den 15 april öppnar Lilith Performance Studio med en ny total-performance av den prisade litauiska konstnären Lina Lapelytė. på Lilith Performance Studio, Malmö
 
  Mera >>
 
  Vårblommor i Gyllins trädgård
Lär dig mer om blommor och blad. Följ med vår kunniga guide på en vandring i Gyllins trädgård. Vi botaniserar bland vilda och förvildade växter.
 
  Mera >>
 
  Matkaravan – Säsongskaravan i Saluhallen
Häng med bakom kulisserna på Malmös nya saluhall!
 
  Mera >>
 
  Matkaravan på Möllan
Möt Malmös mesta matnördar på Malmös ursprungliga smakvandring – följ med på en kryddstark upptäcktsfärd bland butiker och personligheter på Möllevångstorget.
 
  Mera >>
 
  Trädskådning i den urbana skogen - Malmö Live
I denna trädvandring skådar vi träd tillsammans runt Malmö Live och i Kungsparken. Trädskådning är för dig som vill lära dig se skillnad på träden i staden och uppskatta den trädmångfald som finns i Malmö. Efter avslutad vandring har du som deltagare lärt dig grunderna i vad som krävs för att artbestämma våra stadsträd.
 
  Mera >>
 
 


Alla 109 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Kristina Winiarski, violoncell och Pontus Carron, piano - INSTÄLLT!    

 
Fotograf: Jonas Bilberg  
Kristina Winiarski och Pontus Carron vann biennalen och tävlingen ”Ung & Lovande” 2019 och är nu på den rikstäckande turné som är en del av vinsten. Till turnén har de beställt ett nyskrivet verk av kompositören Molly Kien, och kommer även bjuda på musik av bland annat Ludvig van Beethoven och Dag Wirén.

De båda solisterna började spela tillsammans 2015 under sin studietid vid kammarmusikutbildningen på Edsbergs Slott i Stockholm. De har båda mottagit stipendier från bl.a. Kungliga Musikaliska Akademien och Svenska Frimurare Orden och deltagit i flera tävlingar – i januari 2020 kom de på delad andra plats i Solistpriset i Berwaldhallen.

De har gästat Sveriges största kammarmusikfestivaler, bland annat Båstads och Sandvikens kammarmusikfestivaler, framträtt i Tyskland och Schweiz, samt medverkat i Sveriges Radios livesända program ”Klassiska Konserten” i P2.

Kristina Winiarski (f. 1994) är en av Sveriges mest intressanta unga cellister idag. Hon är en passionerad kammarmusiker och ger regelbundet konserter på festivaler runt om i världen. Som solist debuterade hon professionellt vid 16 års ålder tillsammans med National Symphony Orchestra i Washington DC, USA, och har sedan dess samarbetat med ett flertal symfoniorkestrar både i Sverige och internationellt. 2019 debuterade hon med Malmö Symfoniorkester, 2020 med Sveriges Radios Symfoniorkester och 2021 väntar hennes debut med Gävle Symfoniorkester.
Bland de många utmärkelser Kristina belönats med kan nämnas ”Verbierfestivalens Firmenich Prize” 2018, och Anders Walls ”Girestastipendium” 2019.

Pontus Carron, piano (f. 1993) har studerat på masterprogrammet vid Kungliga Musikhögskolan/Edsberg i Stockholm. Studierna avslutade med en diplomkonsert i Grünewaldsalen på Konserthuset i Stockholm 2018. Pontus har fått en rad priser i internationella pianotävlingar som silver ”Nordic Piano Competition” 2019 och 4e plats ”San Dona di Piave Piano Competition” 2016. Han har framträtt i alla de nordiska länderna, Tyskland, England och Italien, och som solist med bland annat Gävle Symfoniorkester. Hösen 2020 gjorde han debut med Kungliga Filharmonikerna i Beethovens 3e pianokonsert. Han medverkar regelbundet som solist och kammarmusiker på festivaler runtom Europa.


Speltid: 60 min totalt utan paus.
Kategori: [Musik]
Hemsida: Http://www.palladium.nu

Föreställningar:


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14990

Till förstasidan >>