Visa alla 109 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  CHRIS CAIN (US) och Mr Bo & The Voodooers - Inställt
Den amerikanske bluesgitarristen och sångaren Chris Cain är på nordisk turné och gästar Victoria uppbackad av Göteborgs stoltheter Mr Bo och hans Voodooers. Chris Cains uttrycksfulla stil med sitt jazzinfluerade, bluesindränkta gitarrspel och djupa, varma sång är resultatet av livslånga musikstudier och en obeveklig strävan efter total musikalisk behärskning. Hans passion och intensitet är en blandning av arvet från hans mors grekiska härkomst och hans fars uppväxt på den klassiska Memphisgatan Beale Street. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Snigelsång och spindelspår - Teater Online
Teater online för barn mellan 1-3 år
 
  Mera >>
 
  IVA NOVA (RUS) - inställd
Fyra färgstarka ryskor som hejvilt blandar slavisk folkmusik med rock, energisk punk, jazz och elektro i musikalisk anarki. Med sin kombination av sång, dragspel, elgitarr, synth, bas och slagverk bjuder de på en kraftfull liveshow som transporterar dig mellan lugnet på den ryska landsbygden till det vibrerande urbana stojet i S:t Petersburg. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Duende – Linda Blomqvist - INSTÄLLD!
Duende är stunder då något utöver det vanliga gör sig närvarande. Ett tillstånd som känns extremt påtagligt men som ofta är svårt att sätta ord på; det befinner sig nämligen utanför språket och är det där magiska som kan uppstå i en estetisk upplevelse då allting är förhöjt och närvarande just där och då i stunden.
 
  Mera >>
 
  Nettleness - INSTÄLLT!
Den 15 april öppnar Lilith Performance Studio med en ny total-performance av den prisade litauiska konstnären Lina Lapelytė. på Lilith Performance Studio, Malmö
 
  Mera >>
 
  Vårblommor i Gyllins trädgård
Lär dig mer om blommor och blad. Följ med vår kunniga guide på en vandring i Gyllins trädgård. Vi botaniserar bland vilda och förvildade växter.
 
  Mera >>
 
  Matkaravan – Säsongskaravan i Saluhallen
Häng med bakom kulisserna på Malmös nya saluhall!
 
  Mera >>
 
  Matkaravan på Möllan
Möt Malmös mesta matnördar på Malmös ursprungliga smakvandring – följ med på en kryddstark upptäcktsfärd bland butiker och personligheter på Möllevångstorget.
 
  Mera >>
 
  Trädskådning i den urbana skogen - Malmö Live
I denna trädvandring skådar vi träd tillsammans runt Malmö Live och i Kungsparken. Trädskådning är för dig som vill lära dig se skillnad på träden i staden och uppskatta den trädmångfald som finns i Malmö. Efter avslutad vandring har du som deltagare lärt dig grunderna i vad som krävs för att artbestämma våra stadsträd.
 
  Mera >>
 
 


Alla 109 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Greta Get - en sanitär angelägenhet - Flyttad    

 
 
Flyttad till 21 november

I det härliga landet Apolonien, där alla är välkomna och lever hälsosamt i samklang med naturen, bor också den ohälsosamma rockgeten Greta Get som äter allt, slösar och förpestar som en hel fabrik och lever livet på andras bekostnad. Greta Get har en mage av stål och bryr sig mindre om hur någon annan har det. Blåsfiskarna i havet har däremot problem. Det alltmer växande berget av plastpåsar håller på att förpesta hela havet och blåsfisk efter blåsfisk insjuknar i den förfärliga påssjukan!

Då knackar det på dörren och ”Professor Skräp” kommer på besök. Professorn lär oss hur vi kan omvandla skräp till skojiga saker för att minska föroreningen. Greta som vägrar att lyssna får snart smaka på sin egen medicin genom en omtumlande resa till Basiluskien. Hur ska det gå för Greta? Kommer Apolonien hitta en lösning på det alltmer förgiftande påsberget?

Vi får möta Greta Get och Professor Skräp mf l som tar oss genom en medryckande världsmusikalisk saga som vi alla kan lära oss något av!

Ida Gustafsson sång/berättare gitarr, skräpinstrument, Professor skräp, Gunvor Grönkål
Johan Ohlsson dragspel, kör, Dr Broccoli
Olivia Longo Greta Get

Regi: Eva Ekengren
Hattar/kostym: Dunja Kalk och Ida Gustafsson
Ålder: ca 3 - 9 år

Apolonia i samarbete med Barnens Scen, med stöd från Malmö Stad, Musikverket och Kulturrådet.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Platserna säljs onumrerat för att avstånd mellan sällskap ska kunna hållas. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer något fler platser att släppas upp.


Speltid: 40 min.
Kategori: [Barn] [Musik]
Hemsida: http://www.palladium.nu

Föreställningar:

Sön 21 nov kl. 13:00
Plats: Palladium, Södergatan 15, Malmö
Arrangör: Palladium Malmö/Musik i Syd
Onumrerat.
Pris: Barn 80,00 kr / Vuxen 80,00 kr


Sön 21 nov kl. 15:00
Plats: Palladium, Södergatan 15, Malmö
Arrangör: Palladium Malmö/Musik i Syd
Onumrerat.
Pris: Barn 80,00 kr / Vuxen 80,00 krFram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14941

Till förstasidan >>