Visa alla 151 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Grön Vandring - Pildammsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Pildammsparken, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform 14 augusti – Din guide till den senaste dansen
Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
  Christian Kjellvander på Cirkus
Christian Kjellvander kliver in i manegen på Grand Circus Hotel och ger oss en av sommarens få tillfällen att uppleva honom live. Med sin musik omfamnar han det främmande, okända och söker en känsla av medmänsklighet. på Grand Cricus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Malmö, en osentimental stad?
På denna cykeltur genom Malmö utforskar vi stadens attityd. Var inte sentimental, det är ett tema som följer Malmö genom både tid och rum.
 
  Mera >>
 
  Guidad tur i Limhamns kalkbrott
Följ med på en av våra guidade vandringar och lär dig om kalkbrottets historia, geologi, djur och natur, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
  Geo-Yoga i Limhamns Kalkbrott
Följ med på en liten guidad tur som avslutas med ca 1 timmes yoga på en av kalkbrottets platåer. i Limhamn
 
  Mera >>
 
  MACK 18/8 Robin Paulsson
Vip-kvällar på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
 
  Mera >>
 
  Som vi lyssnar får vi höra
En pjäs av Bogdan Bižic. På Bastionen, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Well Lit – Daniel Persson och Anders Duckworth
Anders Duckworth (UK) och Daniel Persson (SWE) undersöker på ett normkreativt sätt det heteronormativa och det homogena. ”Well Lit” är ett personligt verk om de vi är, de vi kunde ha varit och de vi kan bli. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 151 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Saxell, Jalle, Bandet    

 
 
I ett försök att undvika regn mellan soundcheck och festivalspelning hukade Michael Saxell och Jalle Lorensson under en pressening uppspänd mellan två träd. Ingen av dem kände till vem den andre var, och hade egentligen ingen lust att ens småprata, men livet ville något annat.

Plötsligt blåste en högkulturell diskussion upp - om Elvis, Nashville, Federers backhand, blues, Hitlers sista bunker, rock n roll, cajun mat.

Och inom kort visste de att de skulle spela ihop hela livet.

Det blir blues, rock’n’roll, country med en massiv insats av Jalle Lorensson på munspel, Thomas Holst, bas, och bröderna Sam och Peter Antonsson på trummor respektive gitarr. Michael Saxell sjunger och spelar gitarr.

Jalle har legat etta på USA-listan med Roxette och är Rock-Gud i Wilmer X.

Michael har skrivit skånska nationalhymnen ”När En Flicka Talar Skånska” och älskade ”Om Himlen och Österlen” är givna för så väl artister som publik. Några av de låtar som gett över 100 miljoner spelningar på Spotify lär också komma med, som t ex ”IF I Were Sorry”, mellovinnare och en världshit med Frans.


Kategori: [Musik]
Hemsida: http://www.ribersborgskallbadhus.se

Föreställningar:

Fre 04 sep kl. 19:00
Plats: Ribersborgs Kallbadhus, Limhamnsvägen, brygga 1, Malmö
Arrangör: Ribersborgs Kallbadhus
Onumrerat.
Pris: Entré 220,00 krFram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14724

Till förstasidan >>