Visa alla 151 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Grön Vandring - Pildammsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Pildammsparken, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform 14 augusti – Din guide till den senaste dansen
Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
  Christian Kjellvander på Cirkus
Christian Kjellvander kliver in i manegen på Grand Circus Hotel och ger oss en av sommarens få tillfällen att uppleva honom live. Med sin musik omfamnar han det främmande, okända och söker en känsla av medmänsklighet. på Grand Cricus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Malmö, en osentimental stad?
På denna cykeltur genom Malmö utforskar vi stadens attityd. Var inte sentimental, det är ett tema som följer Malmö genom både tid och rum.
 
  Mera >>
 
  Guidad tur i Limhamns kalkbrott
Följ med på en av våra guidade vandringar och lär dig om kalkbrottets historia, geologi, djur och natur, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
  Geo-Yoga i Limhamns Kalkbrott
Följ med på en liten guidad tur som avslutas med ca 1 timmes yoga på en av kalkbrottets platåer. i Limhamn
 
  Mera >>
 
  MACK 18/8 Robin Paulsson
Vip-kvällar på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
 
  Mera >>
 
  Som vi lyssnar får vi höra
En pjäs av Bogdan Bižic. På Bastionen, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Well Lit – Daniel Persson och Anders Duckworth
Anders Duckworth (UK) och Daniel Persson (SWE) undersöker på ett normkreativt sätt det heteronormativa och det homogena. ”Well Lit” är ett personligt verk om de vi är, de vi kunde ha varit och de vi kan bli. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 151 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Julshow - En Strålande Jul    

 
 
Välkomna till en sprakande julshow på Slagthuset! Det är något visst med Malmö Brandkårs Orkesters julkonsert. Det spritter i benen, sinnena är i topp och julglädjen är total när Disneys jultoner spelas i teatern så vi nästan kan se filmerna med Piff & Puff och Kalle Anka framför oss. Lägg därtill en jultänd orkester under ledning av dirigenten Jörgen Flink som eldar på med tomteluvan på sned.

I årets julshow möter vi stjärnorna Maria Ylipää, Åsa Fång, Niklas Asknergård och Andreas Eldeen. På scen ser vi även ”The Choir on Fire” med Thomas Tegler, Monica Tyllgren och Malin Molin.

Maria Ylipää
En av Finlands mest lysande artister, skådespelaren-sångaren Maria Ylipää, är känd för sina många musikaliska teater-, film- och TV-roller. Hennes senaste musikalroll var Florence i Chess på Svenska Teatern i Helsingfors. Den mest betydande rollen inom musikaler har varit huvudrollen Kristina från Duvemåla som hon framförde i Göteborg, Stockholm och Helsingfors. Många känner Maria från Kristina från Duvemåla men hon har också spelat bland annat i Wicked (elphaba), Evita (Evita), Miss Saigon (Ellen) och debuterade på Svenska Teatern i Spin år 2005.

Åsa Fång
Åsa är en gränsöverskridande artist som gjort en rad kritikerrosade roller som sångerska, skådespelerska och musikalartist. På Malmö Operan har man sett henne roller som Mrs Wormwood i Matilda, Mrs Wilkingsson i Billy Elliot, Lauren i Kinky Boots, Jente i Spelman på Taket, Katarina i Pippin, Spindelkvinnan i Spindelkvinnans Kyss Fröken Öken i Banankontakt, Maria Magdalena i Jesus Christ Superstar, Ellen i Miss Saigon, Tonja i Dr Zjivago, Mrs Van Hopper i Rebecca, Charlotte Malcom i Sommarnattens leende mm.

Niklas Asknergård
Niklas Asknergård (fd Andersson) – sångare, musikalartist och hotellägare. En av Sveriges mest framgångsrika musikalartister i Sverige och West End i London.
Mellan åren 1999–2003 gjorde han stora roller i musikalerna Miss Saigon (Chris), Les Misérables (Marius) och The Phantom Of The Opera (Raoul) i London. Niklas sjöng även i Englandsturnén med musikalen Miss Saigon i Manchester, Dublin och Edinburgh 2001-2002.
I Sverige gjorde han sin musikaldebut i Malmö 1997 som Tony i West Side Story. Efter det har vi sett honom i Miss Saigon, Kristina från Duvemåla, My Fair Lady och Cats. 2014 debuterade Niklas på Stockholms Stadsteater när han gjorde titelrollen i musikalen Sweeney Todd.

Andreas Eldeen
Andreas Eldeen är artisten som trivs lika bra på Malmö operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano. Andreas har gjort roller i b la The Rocky Horror Show, Sunset Boulevard, Guys and Dolls, Buddy Holly och Bluesbrothers vid teatrar som Royal Albert Hall, Smålands Musik och Teater, Werm­land Opera och Slagthuset i Malmö. Han har gjort ett flertal roller på Malmö Opera, bl a Moritz i Spring Awakening, Spider och titel­rollen i Jekyll & Hyde, Enjolras i Les Misérables, Thomas i Jesus Christ Superstar, Frid i Sommarnattens leende och Liberius i Doktor Zjivago. Andreas har också ett produktionsbolag och är projektledare för den nya musikteaterutbildningen på Östra Grevie folkhögskola. I Tusen och en natt gör han rollen som Husein.

Julinspirerad Buffé
Fläskestek med skysås
Kryddad kokt rödkål
Sockerstekta potatis
Laxrillette på varmrökt lax
Kanelsyltade morötter
Endive sallad med rostade valnötter
Vinaigrette
Hembakat bröd
Eton mess på mjuk pepparkaka


Kategori: [Musik] [Musikal]
Hemsida: http://www.mbm.se

Föreställningar:

Lör 12 dec kl. 15:00
Plats: Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö
Arrangör: Malmö Brandkårs Orkester
Numrerat.
Pris: Biljett + Buffé 720,00 kr / Ordinarie 475,00 kr


Lör 12 dec kl. 19:00
Plats: Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö
Arrangör: Malmö Brandkårs Orkester
Numrerat.
Pris: Biljett + Buffé 720,00 kr / Ordinarie 475,00 krFram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14640

Till förstasidan >>