Visa alla 276 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Melodinosauriefestivalen - Pappa Kapsyl
Musikföreställning med Pappa Kapsyl, på Barnens Scen, Malmö
 
  Mera >>
 
  KINO - PORGY AND BESS
Från The Metropolitan Opera, New York på Kino, Lund
 
  Mera >>
 
  Musikalpicknick med Lilla Beddinge Teaters quiz!
Melodikrysset är en mycket omtyckt tradition på Lilla Beddinge Teater. Nu är det dags igen - denna gång i Malmö under Musikalmånad på Bastionen!
 
  Mera >>
 
  Nya fondtorget
Premiepensionssystemet förändras - hur påverkar det dig? Rätt fond är viktigt för ditt framtida sparande.
 
  Mera >>
 
  Neostalgia pres. 3TEETH (US) LIVE
Gör er redo för industri-metal när 3TEETH gör sin första spelning i Malmö! På Babel.
 
  Mera >>
 
  NUAIA (SE/DK) - Upptäck Victoria!
I ett universum där sång, trummor och akustiska ljud möter elektroniska ljudlandskap, föds personliga berättelser som förmedlas med en ovanlig intensitet och närvaro. Den svensk-danska gruppen Nuaia spelar fripop – en mix av jazz, fria improvisationer, pop och elektronika. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Månens sjätte dag – Dalija Acin Thelander & Dansstationens Turnékompani
Ge din bebis och dig själv en upplevelse i en förtrollande värld fylld av mystiska skrymslen. Månens sjätte dag riktar sig till bebisar och deras vuxna och är både en dansföreställning, skulptural installation och ett multisensoriskt verk. I föreställningen blandas olika former med rörelse, dans, musik och ljud i en upplevelse. För barn 3 – 15 månader och deras föräldrar, på Dansstionen, Malmö
 
  Mera >>
 
  Oslipat med Marcus Berggren och Josefin Johansson
Oslipat bjuder in till ännu en kanonkväll på Babel med landets bästa komiker.
 
  Mera >>
 
  Girls in Airports (DK)
En återhållen jazz med harmonier och stämningslägen av det lugnare slaget. I en korsning mellan modern jazz, global folklore, minimalism och synth skapar denna danska, välrenommerade jazzkvintett ett sällsynt sound med inslag av både elektroniska ljudkulisser och vemodiga melodier. Sedan Girls in Airports började samarbeta 2009 har de haft som konstant mål att hela tiden utvidga och utveckla sitt ljuduniversum. Resultatet har liknats vid så olika namn som Brian Eno, Radiohead, King Crimson, Jon Hassell, Sun Ra och Jan Garbarek och upplevs bäst live. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 276 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Anders & Måns testar skämt - för sista gången!    

 
 
Det närmar sig repetitionsstart för vår vårturné. Därför har vi bokat in ännu en testföreställning på Blå Båten. Vissa manus får en sista chans, andra får möta publik för första gången. Kom och se ett showmanus i vardande.

Det kommer bli roligt. Det lovar vi. Och ju mer vi lovar desto större kommer pressen vara på oss att ha något att komma med under denna båtföreställning. Så därför vill vi nu lova att det kommer bli mest geniala skämt under denna föreställning. Banbrytande, geniala människoskämt. Kom och kolla. Inget kan gå snett.

/ Anders & Måns

Info: Båten öppnar kl 19, föreställningen startar kl 20 och det är picknick-föreställning. Tag själva med vad ni vill äta och dricka. Endast kaffe säljs ombord.


Speltid: 90 min totalt med paus.
Kategori: [Humor] [Show]
Hemsida: http://www.blabaten.com

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan mån 20 jan 2020


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14473

Till förstasidan >>