Visa alla 232 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Victoria dansar! THE FAMILY TREE - The Reunion
Det är dags för ett av Sveriges absolut bästa soulband genom tiderna att återförenas, 25 år efter starten! Med sin mustiga cocktail av funk, soul, hiphop, jazz och acid jazz är tolvmannabandet The Family Tree kända som en av landets vassaste liveakter med sina högenergiska framträdanden och ett galet sväng. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Sång för tre – Romans och Cabaret
I ”Romans och Cabaret” blandas sång med såväl röst som klarinett. I Schumanns romans sjunger klarinetten och i Schuberts älskade ”Der Hirt auf dem Felsen” tävlar sångerskan och klarinetten om att ge röst åt herdepojkens kärlekssorg och sprudlande glädje inför vårens ankomst. På Palladium, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Anders & Måns testar skämt - för sista gången!
på Blå Båten, Malmö
 
  Mera >>
 
  Doc Lounge Malmö: RUDEBOY - The Story Of Trojan Records
Tisdagen 21 januari är startar vi vårens upplaga av Doc Lounge Malmö med filmen RUDEBOY: The Story Of Trojan Records. Reggae, ska, skinheads och det legendariska skivbolaget Trojan Records. Det här är en skildring av 60-talets England och en berättelse om musikens potential att förändra världen!
 
  Mera >>
 
  SEGÏA - Images From the Floating World
SEGÏA är en kraftfull och annorlunda konsertupplevelse där ljudlandskapet och det visuella smälter samman till en berättelse om Norden och det nordiska kulturarvet. på Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
  ALLSÅNG: 100 ÅRS HITS! - 23 jan
Det är dags för allsång på Victoriateatern – kvällarna som hunnit bli tradition. Husbandet med Kristoffer Jonzon i spetsen utlovar en helkväll med lika mycket sång som gemenskap, humor och skratt! på Victoria, Malmö
 
  Mera >>
 
  80-talsbarn
Vad gjorde 80-talet med oss? Hur blev vi som vi blev? Hur klarade vi oss genom yuppie-eran och pastellfärgsöverdosen helskinnade? Välkommen till en föreställning om att vilja rocka när syntarna tog över radiovågorna. Om att vara ful och fel i en tid när allt handlade om yttre skönhet. Om årtiondet då oskulden försvann. På Blå Båten, Malmö.
 
  Mera >>
 
  THE NAGHASH ENSEMBLE (ARMENIEN)
Den armeniska ensemblen The Naghash Ensemble kombinerar djupet och spiritualiteten ur armenisk folksång, klassisk musik, opera och modern postminimalism med energin från jazz och rockmusik och skapar något otroligt vackert och unikt. på Victoria, Malmö
 
  Mera >>
 
  Joel Alme (SE) LIVE
Joel Alme är tillbaka med nya albumet “Bort Bort Bort”! Nu är det klart att han kommer till Babel för att sprida sin magi från scen!
 
  Mera >>
 
 


Alla 232 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Bob Hansson – SnällKaramellsKväll eller Varför människor behöver dig mer än du tror    

 
 
Det sägs att man ska vara snäll på julen. Innebär det att man slipper vara snäll resten av året? Kan man vara snäll mot andra utan att vara det mot sig själv?

Det här blir en kväll då allting kan hända, det kommer skrattas, sägas oj och wow och kanske gråtas en skvätt. Det blir roliga dikter och allvarliga skämt. Det blir skratt som fastnar i halsen för att livet ska fastna lite mindre.

Det blir en stunds meditation samt en påbyggnadskurs i konsten att umgås. Det finns folk som startar småskaliga krig för att de inte ens kan komma överens om hur man ska göra med toalocket. Dessa människor kommer varsamt tas i öronen. För allvarligt talat, det är dags nu. För guld myrra och mindre slöseri av liv. (Liv köps inte i storpack, tänk på det små barn.)

Så välkommen till en SnällKaramellsKväll, som statistiskt sett blir fantastisk, blir som vår i förskott och som en smekning på den kind som längtade efter just det.
En kväll av mindre ensamhet för dig som vill ha mer liv i livet.
En kväll för dig som tröttnat på att vänta.

Tid: fredag 13 december kl 20.00 (båten öppnar 19.00)

Picknickföreställning. Kaffe finns på plats.


Speltid: 130 min totalt med paus.
Kategori: [Picknickföreställning] [Show]
Hemsida: http://www.blabaten.com

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan fre 13 dec 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14385

Till förstasidan >>