Visa alla 151 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - WWII
I tio år har Gunnar Ekberg och Lena Breitner hållit stadsvandringarna om Det hemliga Malmö. Våren 2020 släpps deras bok Det hemliga Malmö (Arx förlag). Samtidigt startar de också en ny vandring om hemligheter i Malmö under andra världskriget.
 
  Mera >>
 
  Ekostaden Augustenborg
Ekostaden Augustenborg är ett samarbetsprojekt som omvandlade Augustenborg till ett mer socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart bostadsområde. Ekostaden lanserades 1998 och var ett projekt som involverade olika aktörer och avdelningar i Malmö stad. 2010 fick Malmö FNs utmärkelse World Habitat Award för insatserna för urban hållbarhet i Ekostaden Augustenborg.
 
  Mera >>
 
  Grön vandring - Alnarpsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Alnarpsparken
 
  Mera >>
 
  Lymland och Albin
Lymland är ett band som spelar instrumental musik. Deras ljud definierar inte helt vad man som lyssnare ska känna. Det är vemodigt och hoppfullt på samma gång. Ett spektrum som skapar bilder i huvudet.På Grand Cirkus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Guidad tur i Limhamns kalkbrott - Barntur
Följ med på en av våra guidade vandringar för barn och upptäck kalkbrottets spännande historia, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
  MACK 11/8 Marika Carlsson
Vip-kvällar på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
 
  Mera >>
 
  Torsdag på Taket
Ta chansen att få se en av Skandinaviens största takträdgårdar, presenterad av en mycket kunnig guide, på Augustenborgs Botaniska Takträdgård, Malmö
 
  Mera >>
 
  Grön Vandring - Pildammsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Pildammsparken, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform 14 augusti – Din guide till den senaste dansen
Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 151 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Bob Hansson – SnällKaramellsKväll eller Varför människor behöver dig mer än du tror    

 
 
Det sägs att man ska vara snäll på julen. Innebär det att man slipper vara snäll resten av året? Kan man vara snäll mot andra utan att vara det mot sig själv?

Det här blir en kväll då allting kan hända, det kommer skrattas, sägas oj och wow och kanske gråtas en skvätt. Det blir roliga dikter och allvarliga skämt. Det blir skratt som fastnar i halsen för att livet ska fastna lite mindre.

Det blir en stunds meditation samt en påbyggnadskurs i konsten att umgås. Det finns folk som startar småskaliga krig för att de inte ens kan komma överens om hur man ska göra med toalocket. Dessa människor kommer varsamt tas i öronen. För allvarligt talat, det är dags nu. För guld myrra och mindre slöseri av liv. (Liv köps inte i storpack, tänk på det små barn.)

Så välkommen till en SnällKaramellsKväll, som statistiskt sett blir fantastisk, blir som vår i förskott och som en smekning på den kind som längtade efter just det.
En kväll av mindre ensamhet för dig som vill ha mer liv i livet.
En kväll för dig som tröttnat på att vänta.

Tid: fredag 13 december kl 20.00 (båten öppnar 19.00)

Picknickföreställning. Kaffe finns på plats.


Speltid: 130 min totalt med paus.
Kategori: [Picknickföreställning] [Show]
Hemsida: http://www.blabaten.com

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan fre 13 dec 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14385

Till förstasidan >>