Visa alla 151 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Grön Vandring - Pildammsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Pildammsparken, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform 14 augusti – Din guide till den senaste dansen
Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
  Christian Kjellvander på Cirkus
Christian Kjellvander kliver in i manegen på Grand Circus Hotel och ger oss en av sommarens få tillfällen att uppleva honom live. Med sin musik omfamnar han det främmande, okända och söker en känsla av medmänsklighet. på Grand Cricus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Malmö, en osentimental stad?
På denna cykeltur genom Malmö utforskar vi stadens attityd. Var inte sentimental, det är ett tema som följer Malmö genom både tid och rum.
 
  Mera >>
 
  Guidad tur i Limhamns kalkbrott
Följ med på en av våra guidade vandringar och lär dig om kalkbrottets historia, geologi, djur och natur, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
  Geo-Yoga i Limhamns Kalkbrott
Följ med på en liten guidad tur som avslutas med ca 1 timmes yoga på en av kalkbrottets platåer. i Limhamn
 
  Mera >>
 
  MACK 18/8 Robin Paulsson
Vip-kvällar på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
 
  Mera >>
 
  Som vi lyssnar får vi höra
En pjäs av Bogdan Bižic. På Bastionen, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Well Lit – Daniel Persson och Anders Duckworth
Anders Duckworth (UK) och Daniel Persson (SWE) undersöker på ett normkreativt sätt det heteronormativa och det homogena. ”Well Lit” är ett personligt verk om de vi är, de vi kunde ha varit och de vi kan bli. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 151 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Chess – Kristina från Duvemåla – ABBA!    

 
 
NYTT DATUM 11 SEPTEMBER 2021

BEHÅLL BILJETTEN
Till alla er som köpt biljetter kommer dessa gälla till det nya datumet. Samma tid, samma plats, samma konsert!

Skulle det fortfarande vara restriktioner gällande publika arrangemang i september kan det bli ytterligare nytt datum som presenteras.
Malmö Brandkårs Orkester åberopar force majeure och vi hoppas och ber till alla er som köpt biljetter att visa tålamod och förståelse i denna svåra tid.
Malmö Brandkårs Orkester är en ideell förening och för oss och våra musiker så är detta ett väldigt hårt slag. Vi har jobbat hårt sedan förbudet kom 11 mars och har nu lyckats boka om artister, musiker, lokal och alla andra som är engagerade i konserten.
Bästa hälsningar: Malmö Brandkårs Orkester

Den 12 september kan ni ta del av en trilogi signerad Björn och Benny. Musik från ”Chess”, ”Kristina från Duvemåla” och ABBA:s klassiska poplåtar framförs av Janne Åström, Anki Albertsson, Christer Nerfont och Ulrika Skoglund. Marianne Mörck är konferencier och leder oss igenom det bästa som svensk musik kan erbjuda. Jörgen Flink dirigerar Malmö Brandkårs Orkester och Petri Sångare!

Det här blir en uppsättning utöver det vanliga!
Välkomna

En produktion av "MBO"
Artister: Jan Åström, Anki Albertsson, Christer Nerfont, Ulrika Skoglund
Konferencier: Marianne Mörck
Dirigent: Jörgen Flink
Malmö Brandkårs Orkester & Petri Sångare

BUFFÈ kl.16.30
Citronbakad kycklingfilé med krasse
Rostade rotfrukter
Bakade rödbetor med kallpressad rapsolja
Örtstekt potatis
Gravad lax
Hovmästarsås
Plocksallad
Vinägrett
Surdegsbröd
Smör
Bakad choklad

Chess
Den numera klassiska musikalen Chess skrevs av Benny Andersson, Tim Rice och Björn Ulvaeus. Premiären ägde rum 1986 på Prince Edward Theatre i London där den sedan spelades i tre år.
Handlingen utspelar sig under ett tv-sänt schackmästerskap mellan de båda schackspelarna Freddie och Anatolij. På ena sidan står Freddie, en provokativ superstjärna som frivilligt väljer att frossa i offentlighetens ljus. På andra sidan står Anatolij, en bricka i spelet om herraväldet i en värld där övervakning är ett hotfullt verktyg i kampen om makten. Hans Svetlana är kvinnan som tar hand om allt men som förlorar sin make när Anatolij förälskar sig i Freddies flickvän Florence. Under några turbulenta dagar vänds deras liv upp och ner och när mästerskapet är över är ingen av personerna densamma.

Kristina från Duvemåla
Kristina från Duvemåla är en svensk musikal från 1995 med musik av Benny Andersson. Librettot av Björn Ulvaeus är baserat på Vilhelm Mobergs utvandrarsvit. Musikalen Kristina från Duvemåla hade urpremiär på, och producerades av, Malmö Musikteater den 7 oktober 1995.
Hos en liten skara människor från Ljuders socken i Småland växer sig drömmen om Amerika allt starkare när hungersnöd, förmynderi och religiös förföljelse gör det outhärdligt för dem att stanna kvar i hemorten. Det nya landet har mark till alla och erbjuder den som vågar sig ut på den långa, farliga resan en fristad och en framtid. Det öppnar sig för dem som längtar efter den frihet de förvägras där de nu är. Några få djärva män och kvinnor hörsammar budet och ger sig ut på den riskfyllda färden över Atlanten. Bland dem finns Kristina, Karl Oskar, Robert och Ulrika.

ABBA
Gruppen räknas som en av de största i musikhistorien med över 400 miljoner sålda skivor och är en av få artister som vunnit framgång över jordens samtliga kontinenter. Under mitten av 1970-talet var de försäljningsmässigt världens mest framgångsrika popgrupp alla kategorier. Abba har närmare 70 singlar som listettor över hela världen och över 60 albumettor.
Abba musiken återkommer senare i musikalen ”Mamma Mia” som är en brittisk musikal med manus av Catherine Johnson, baserad på ett urval av den svenska popgruppen Abbas sånger från 1970- och 1980-talen. Musikalen innehåller många kända Abba-låtar, som Mamma Mia, Dancing Queen och SOS, men innehåller även Abba-sånger som före musikalens genombrott var mindre kända albumspår, såsom Slipping Through My Fingers och Under Attack.


Kategori: [Musik] [Musikal]
Hemsida: http://www.mbm.se

Föreställningar:

Lör 11 sep kl. 15:00
Plats: Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö
Arrangör: Malmö Brandkårs Orkester
Numrerat.Buffén börjar kl.16.30
Biljetterna med stjärnkortspris är slut
Pris: Entré + Buffé (från kl.16.30) 695,00 kr / Entré 450,00 kr / Rad 1-2 350,00 kr / Kod: sds - rad 31-35 plats 1-27 + rad 36 plats 1-15 295,00 kr


Lör 11 sep kl. 19:00
Plats: Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö
Arrangör: Malmö Brandkårs Orkester
Numrerat.Buffén börjar kl.16.30
Biljetterna med stjärnkortspris är slut
Pris: Entré + Buffé (från kl.16.30) 695,00 kr / Entré 450,00 kr / Rad 1-2 350,00 kr / Kod: sds - rad 29-33 plats 1-27 + rad 34 plats 1-15 295,00 krFram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14273

Till förstasidan >>