Visa alla 122 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Sommarkonsert - Inställt
Fira nationaldagen med Malmö akademiska kör och orkester!
 
  Mera >>
 
  KEN STRINGFELLOW (US) (The Posies/R.E.M./Big Star) spelar ”Touched - Inställt
Ken Stringfellow, den grundande medlemmen av rockgruppen The Posies, kommer till Victoriateatern på självaste nationaldagen för att bjuda oss på en avskalad och intim konsert med musik från hela sin 30-åriga karriär som musiker, låtskrivare, producent och berättare.
 
  Mera >>
 
  Sommargylling i Vombs fure
Sommargyllingens marker, vid Vomb, Veberöd
 
  Mera >>
 
  Bryggerivandring med ölprovning
En av Malmö Brewing Co bryggare berättar historien om huset, bryggeriet och hur vatten, malt, humle och jäst förvandlas till öl. Ölprovningen avslutas med avsmakning av fem av de ölsorter som bryggs i huset. Puben är öppen för den som vill ha ännu ett glas av favoritölen.
 
  Mera >>
 
  Trädskådning i den urbana skogen
I denna trädvandring skådar vi träd tillsammans i Folkets park med omnejd. Trädskådning är för dig som vill lära dig se skillnad på träden i staden och uppskatta den trädmångfald som finns i Malmö. Efter avslutad vandring har du som deltagare lärt dig grunderna i vad som krävs för att artbestämma våra stadsträd. vid Folkets Park, Malmö
 
  Mera >>
 
  Ekostaden Augustenborg
Ekostaden Augustenborg är ett samarbetsprojekt som omvandlade Augustenborg till ett mer socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart bostadsområde. Ekostaden lanserades 1998 och var ett projekt som involverade olika aktörer och avdelningar i Malmö stad. 2010 fick Malmö FNs utmärkelse World Habitat Award för insatserna för urban hållbarhet i Ekostaden Augustenborg.
 
  Mera >>
 
  Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - WWII
I tio år har Gunnar Ekberg och Lena Breitner hållit stadsvandringarna om Det hemliga Malmö. Våren 2020 släpps deras bok Det hemliga Malmö (Arx förlag). Samtidigt startar de också en ny vandring om hemligheter i Malmö under andra världskriget.
 
  Mera >>
 
  Carl Johan Lundgrens liv och låtar
Carl Johan Lundgren från Vit Päls och Laser & bas väljer ut 10 låtar från 10 år med Vit Päls 2004 - 2014. På Grand Circus Hotel, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - Classic
Det hemliga Malmö är en stadsvandring i säkerhets- och underrättelsetjänsternas spår. Vi berättar om hemligheter som skett i staden, främst under kalla kriget men vi har även med händelser från andra världskriget.
 
  Mera >>
 
 


Alla 122 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Oslipat pratar om brott - på Studentpuben    

 
 
Petrina Solange, Johannes Finnlaugsson m fl

Som en del av Malmö universitets akademiska högtidsvecka gör Oslipat föreställningen Oslipat pratar om brott. På Studentpuben vid Bassängkajen.

Ökar brottsligheten eller känns det bara så?
Det är en av många frågor som kan komma att tas upp på den här föreställningen där vi blandar humor och vetenskap. Komikerna skämtar på ämnet och vi har även en forskare på plats som reder ut vad som är sant och falskt.

Kvällens komiker:
Petrina Solange, Johannes Finnlaugsson,Nathalie Cécile, Hanna Katsler Mölstad och Albin Olsson.

Kvällens forskare:
Marie Torstensson Levander, professor i Hälsa och samhälle, inriktning kriminologi på Malmö universitet och Marie Väfors Fritz, fil. dr. i psykologi och studierektor för masterprogrammet i kriminologi vid Malmö universitet.

Konferencier: Marcus Johansson

Insläpp 19.00. Showstart 20.00

OBS! På studentpuben, Bassängkajen 8 i Malmö. Man behöver EJ vara student för att besöka föreställningen!
OBS 2! Oslipats säsongskort gäller inte, utan även om du har säsongskort behöver du köpa biljett.


Speltid: 120 min.
Kategori: [Föreläsning] [Humor] [Klubb] [Samtal] [Show] [Standup] [Övrigt]
Hemsida: http://www.oslipat.com

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan ons 16 okt 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14139

Till förstasidan >>