Visa alla 218 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  KINO - MANON
Från The Metropolitan Opera, New York på Kino, Lund
 
  Mera >>
 
  Doc Lounge Malmö: Before father gets back
Vi är stolta över att presentera en film från Georgien! En berättelse om att växa upp i skuggan av hotet av IS och fundamentalist. En vacker berättelse om två unga flickor, deras vänskap och att upptäcka film. Doc Lounge på Babel, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Joey DeMaio - Spoken Word - INSTÄLLT
Efter att ha avslutat en turné i Norge med sin framgångsrika show kommer nu MANOWAR med goda nyheter till sina skandinaviska fans: Joey DeMaio kommer med sin Spoken Word-föreställning “The Blood Of The Kings” till Sverige för två exklusiva föreställningar, varav en på Palladium i Malmö den 13 november!
 
  Mera >>
 
  MARTIN BRANDQVIST KVARTETT & FRIISKVARTETTEN
Den skånska jazzgruppen Martin Brandqvist Kvartett är ute på releaseturné och vi får höra musik från deras nya skiva och dessutom ett uruppförande tillsammans med Malmöstråkkvartetten Friiskvartetten. Förutom Brandqvist själv på trummor och flöjt består, Martin Brandqvist Kvartett av tre väletablerade jazzmusiker, Inge Petersson Lindbäck på saxofon och basklarinett, Mattias Hjort på bas och Johan Olsson på piano och dragspel). Här finns nordisk jazz med melodin i centrum och en lite melankolisk atmosfär. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Johannes Brahms - Ein deutsches Requiem
MAKO och Brahms odödliga requiem värmer S:t Johannes kyrka i allhelgonahelgen.
 
  Mera >>
 
  Liva och PH - en motståndskabaré
Teater Theatron spelar åter sin uppskattade picknickkabaré om motstånd, humanism och danska hjältar! I kabarétraditionens anda uppmuntrar vi alla att ta med sig egen mat och dryck att avnjuta under föreställningen. Insläpp sker kl 19:00, och själva kabarén börjar ca en halvtimme senare. På Bastionen, Malmö.
 
  Mera >>
 
  AMANDA MAIER ”Non Omnis Moriar”
Amanda Maier, född 1853 i Landskrona, var på sin tid en högt ansedd violinist och kompositör, men föll snart i glömska efter sin död 1894. Länge omnämndes hon bara som den första kvinna i Sverige som tog högskoleexamen i musik, eller som hustru till tonsättaren Julius Röntgen. Det är först under senare år som hennes fantastiska musik har återupptäckts och givits ut, och den firar nu triumfer både i Sverige och i utlandet. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  MACK 14/11 Hanna Voog och Lasse Karlsson
Standup på Moriskan, Malmö
 
  Mera >>
 
  Bassekou Kouyaté & N'goni Ba
Bassekou Kouyaté, mästare och förnyare av den traditionella lutan från Västafrika - n’gonin. Han har framträtt i Malmö flera gånger sen den internationella debuten 2007. Med sitt sexmannaband levereras en tät groove, en gnutta blues och virtuost spelade melodislingor. på Babel, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 218 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Adrian Recordings 20 år    

 
 
Adrian Recordings fyller 20 år och vi firar med RA, MF/MB/, Hey Elbow och The Fine Arts Showcase med gäster live på Babel!

ADRIAN RECORDINGS 20 ÅR
Adrian Recordings startades 1999 av Stefan Nordmark, redan då va Magnus Bjerkert närvarande, som medlem i bolagets första artist – Sharif. 2001 tog Magnus över bolaget och har sedan dess drivit det. 20 år av musik, ett helt liv.

20 år av David & the Citizens, Laakso, Familjen, This Is Head, MF/MB/, Alice Boman, Andreas Tilliander, Bitch Hawk, Björns vänner, bob hund, Boeoes Kaelstigen, Emil Jensen, Jonas Lundqvist, Need For Speed, Svart katt, The Bear Quartet, The Fine Arts Showcase, Ulf Stureson, VED, YAST… för att nämna några. Adrian Recordings hade inte varit något utan artisterna. Därför har Adrian Recordings aldrig firat förr men nu fyller bolaget 20 år och det kan va första och sista gången som vi firar, så låt oss göra det ordentligt.

Malmö kommer alltid vara Adrian Recordings hemstad och det är klart att vi ska slå på den stora trumman i staden som format oss alla.

OPOPOPPA – 15:00
Festligheterna börjar hos våra vänner på Opoppopa på eftermiddagen där Björns vänner och Alice Boman spelar intima spelningar.
LIVE: Björns vänner, Alice Boman
BARPIANIST: Marcus Cato

BABEL – 18:00
Festen fortsätter på Babel, lokalen som varit en stor del av Adrian Recordings och så många band på Adrian. MF/MB/ gör sin första spelning på 5 år, RA gör sin första spelning på länge, alltid fantastiska Hey Elbow står på scen samt bandet The Fine Arts Showcase som hyllar Gustaf Kjellvander med en exklusiv spelning med inbjudna gästsångare.
LIVE: RA, MF/MB/, Hey Elbow, The Fine Arts Showcase (med gäster)

GRAND – 22:00
Alla förflyttar sig sedan till Grand där en samling av alla band på Adrian tillsammans gör en show med idel överraskningar.
LIVE: All star show
DJ: DÖDEN
Biljett till konserterna på Babel ger förtur till efterfesten på Grand.

VAD: Adrian Recordings 20 år
NÄR: Lördag 5 oktober, 18:00, på scen 19:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: RA, MF/MB/, Hey Elbow, The Fine Arts Showcase


Kategori: [Musik]
Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan lör 05 okt 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14000

Till förstasidan >>