Visa alla 250 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  GOLDBERGVARIATIONERNA - Per Tengstrand spelar Bachs mästerverk
För snart 300 år sedan skrev Sebastian Bach de klaverövningar för tvåmanualig cembalo som är det verk vi idag känner som "Goldbergvariationerna". Detta magnifika verk, som består av 30 variationer över ett tema, räknas som det viktigaste verket inom sin genre från barocken. Här visar Bach verkligen hela sitt musikaliska register. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Malmö By Foot - Historisk vandring
Turen tar dig genom Malmös spännande historia från medeltiden till modern tid.
 
  Mera >>
 
  Satanique Samba Trio – Misantropicalia
Inte någon brasiliansk traditionell rytm förblir orörd i Satanique Samba Trios framfart. Med dissonans och provokation har gruppen attackerat Brasiliens välkända musikaliska arv som samba, bossa nova och lambada. Trion, som för övrigt är en kvintett, använder sig av såväl akustiska som elförstärkta instrument. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Tarabband & Musica Vitae - Live again!
När svenska renommerade världsmusikbandet Tarabband och kammarorkestern Musica Vitae möts skapas en unik och livlig fusion där arabiska musiktraditioner växlas upp till en symfonisk och magnifik upplevelse. På Palladium, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Samuel Hällkvist DEKORUM
Likt en schweizisk armékniv har gitarristen och kompositören Samuel Hällkvist förmågan att överraska genom att närmast trolla fram melodier och rytmer för att skapa musik som är lika bländande som övertygande. på Inkonst, Malmö
 
  Mera >>
 
  Vegan/indisk matlagning, Smakprovning
Matlagning med veganska ingredienser med indisk matlagning i fokus.
 
  Mera >>
 
  FÖR SENSIBELT BEGÅVADE 2.0
Det är tid att hylla passionen, euforin och all sköns sinnesintryck, för detta är en föreställning om oss med känslospröt utöver det vanliga. En slagkraftig pepp och manual i subjektiv version av och med skådespelerskan och sångerskan Sarah Nilsson. I en högst personlig scenupplevelse vid och kring pianot delar hon i denna föreställning med humor och värme med sig av sina egna erfarenheter och tankar om livet som känslig. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  WAO – folkmusik och poesi från Tornedalen
De kallar sig WAO efter Wilho Akseli Ollikainen - vissångare, poet och människa som levde på jorden 1934-1998. Han var en allkonstnär som genom sång, musik, bild, poesi och sin starka personlighet gav sin syn på världen. Kraftsamlingen av välkända folkmusiker i WAO gör en stor kulturgärning genom att lyfta fram den oefterhärmlige inspiratören Ollikainen. på Moriska Paviljongen, Malmö
 
  Mera >>
 
  The Boor by Anton Chekhov
She was a sensitive widow, mourning her deceased husband and he was a bullish, brutish, boorish man who would disturb her sorrow… and all because of a little money!
 
  Mera >>
 
 


Alla 250 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

SchlagerNight on Fire    

 
 
Nanne Grönvall, Christer Björkman, Shirley Clamp och Schlagerfeber med Martin Kagemark, Sara Li, Josefina Ohlsson och Erik Høiby

Efter publiksuccén 2018 bjuder nu Brandkårens orkester i samarbete med Skånska Dagbladet på ännu en fullspäckad och glittrande stjärnkväll i oktober 2019.

På scen möter vi schlagergeneralen Christer Björkman som både delar med sig av roliga mello-anekdoter och sjunger. Men det blir också fartfyllda shownummer och schlagerfeber med Martin Kagemark, Sara Li, Josefina Ohlsson och Erik Høiby - gruppen som älskar Melodifestivalen och Eurovision Song Contest, och som själva också har medverkat i båda evenemangen.

På scenen möter ni även Nanne Grönvall och Shirley Clamp. Nanne har varit med i Melodifestivalen hela tio gånger och 1996 vann hon tävlingen med "Den vilda". Inför Eurovision Song Contest i Oslo var bidraget storfavorit för vinsten, och slutade efter omröstningen på en tredje plats.

Shirley Clamp har inte bara deltagit och framfört många kända Mellolåtar, hon har även 2009, tillsammans med Edward af Sillén, kommenterat Eurovision Song Contest.

Kort sagt, det här blir en oförglömlig och magisk schlagerkväll i Malmö, så boka din biljett redan idag.

Vi ses på den 12 oktober på Stjärnkväll med SchlagerMello!

Golden seats – för dig som vill sätta extra guldkant på kvällen!
- Bästa platserna i salongen
- Tillträde i Schlagerbaren med ett glas mousserande vin
- Mingla med artisterna i Schlagerbaren
- Schlagerpris till Julgalan 2019 – 50 kronor avdraget på ordinarie biljettpris


Speltid: 120 min totalt med paus.
Kategori: [Musik]
Hemsida: http://mbm.se

Föreställningar:

Lör 12 okt kl. 19:00
Plats: Slagthuset, Carlsgatan 12 , Malmö
Arrangör: Malmö Brandkårs Orkester
Numrerat.
Pris: Rad 5-7 Golden Seats 795,00 kr / Rad 1-4 och rad 8-38 450,00 krFram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?13543

Till förstasidan >>