Visa alla 295 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Palladiums 100-årsjubileum - föreläsning med Martin Andersson
Journalisten Martin Andersson föreläser om stadens biografer och Palladiums fascinerade historia.
 
  Mera >>
 
  Palladiums 100-årsjubileum - Filmvisning ”Söder om landsvägen” från 1936 med Edvard Persson
”Söder om landsvägen” hade urpremiär på Palladium 1936 och handlar om Skåne. Handlingen inbegriper en bonde, spelad av Edvard Persson, som blir bestulen, en landsfiskal som är förtjust i bondens dotter, en rivaliserande flygare som dimper ner på gården, bondens son som festar och umgås med damer i Lund, en bångstyrig tjur och ett lyckligt slut!
 
  Mera >>
 
  Miramos - Danskompaniet Spinn
Dansföreställning med Danskompaniet Spinn, på Barnens Scen, Malmö
 
  Mera >>
 
  Rymdrytmik med Karin och PAX
Välkommen på Familjelördag på Skanörs bibliotek! Efter konserten är utklädningslådan öppen och boulebanan klar för biblioteksboule!
 
  Mera >>
 
  Leap in the Dark: Improv Comedy Show
This Improv Show will be on the International Sword Swallowers Day. We shall Leap into the Dark, and... Swallow the Sword of Improv!
 
  Mera >>
 
  Traveling John med band
John Dunsö a.k.a. Traveling John, tidigare gitarrist i det legendariska Malmöbandet Billie the Vision and the Dancers, är efter flera år på resande fot tillbaka i Malmö med sitt soloprojekt. Hans musik kan beskrivas som gitarrbaserad folk-pop med influenser från både Paul Simon och Bob Dylan, där texterna och historieberättandet alltid är i fokus. Låtarna handlar om personer och platser han mött, men också om vad som händer inuti, rädslorna och upprymdheten när man väljer att lämna allt bakom sig för att utforska något nytt. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Musiken och livet – Musica Vitae & Christian Lindberg
Musica Vitae fyller 40 år! Det firas i en konsert tillsammans med musikaliske tusenkonstnären Christian Lindberg. på Palladium Malmö
 
  Mera >>
 
  Drakungar
En fantasyberättelse om syskonbråk och smådrakar. För åldrarna 3-5 år. på Teater 23, Malmö
 
  Mera >>
 
  Din bark min hud - Sofia Thesaurus
Konsert med Sofia Thesaurus, på Barnens Scen, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 295 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

 

 
Teater 23 gör teater för barn och ungdomar. Vi spelar föreställningar både på vår egen scen i Malmö och på turné i Skåne och resten av Sverige.  
   

Arrangörsinfo

Teater 23

Teater 23 är en fri teater som drivs av sina medlemmar. Att vi är en fri teater innebär att vi själva tar konstnärliga beslut och väljer vilka historier vi ska berätta. Vi som jobbar här bestämmer tillsammans vilka föreställningar som ska spelas och tar hand om teaterhuset och varandra.

På teatern jobbar ungefär femton personer med olika saker. Några är skådespelare och står på scenen, andra är tekniker och sköter ljus och ljud eller gör scenografi och kostym. På kontoret jobbar några med att planera föreställningar och turnéer, ta hand om ekonomin och göra informationsmaterial om teatern.

Teater 23 är en av Sveriges äldsta fria teatrar, och startades 1958. Sedan 2009 gör vi bara teater för barn och unga. Vi försöker hela tiden att förnya oss och göra spännande och engagerande teater. Ofta spelar vi nyskrivna pjäser och letar efter nya personer och organisationer att samarbeta med eller nya sätt att jobba på.

Vi tycker också att alla har rätt att uppleva lika bra teater, oavsett var man bor, och därför åker vi ut på turné med våra föreställningar. Då lastar vi in hela scenen, alla skådespelare och tekniker i vår turnébil och åker ut i landet. Sen bygger vi upp scenen exakt likadant som den ser ut på vår egen teater, fast kanske mitt i en gympasal eller på ett bibliotek. På så vis vill vi ge spännande, intressanta och magiska upplevelser både till dig som ser teater för första gången och till dig som redan älskar den.

Hemsida: http://www.teater23.se

Teater 23
Djäknegatan 7
211 35   Malmö

Telefon: 040303223


Kategori: [Barn] [Teater] [Ungdom]

Aktuellt just nu:

Drakungar
En fantasyberättelse om syskonbråk och smådrakar. För åldrarna 3-5 år. på Teater 23, Malmö Läs mer >>
Antal förest: 2

Den Stora Konspirationen
Är ni redo för avslöjandet av naturens största hemlighet? Ett fantasifullt och absurt stycke föreläsningsteater för åldrarna 8-11 år! På Teater 23, Malmö. Läs mer >>
Antal förest: 2

Till förstasidan >>