Visa alla 110 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  IRRBLOSS - Upptäck Victoria! - Inställt
Viskompositören och artisten Maja Heurling och tonsättaren och musikern Ola Sandström har under tre år arbetat med att tonsätta den för världen bortglömda poeten Signe Aurells poesi – en amerikaemigrant som liksom en kvarts miljon andra unga ensamfarande svenska kvinnor hoppades på en ljusare framtid i det nya landet. Nu 100 år senare får hennes dikter en musikalisk inramning där folkmusik möter visa och där tonsättningarna lyfter varenda meningsbärande ord. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  CHRIS CAIN (US) och Mr Bo & The Voodooers - Inställt
Den amerikanske bluesgitarristen och sångaren Chris Cain är på nordisk turné och gästar Victoria uppbackad av Göteborgs stoltheter Mr Bo och hans Voodooers. Chris Cains uttrycksfulla stil med sitt jazzinfluerade, bluesindränkta gitarrspel och djupa, varma sång är resultatet av livslånga musikstudier och en obeveklig strävan efter total musikalisk behärskning. Hans passion och intensitet är en blandning av arvet från hans mors grekiska härkomst och hans fars uppväxt på den klassiska Memphisgatan Beale Street. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Snigelsång och spindelspår - Teater Online
Teater online för barn mellan 1-3 år
 
  Mera >>
 
  IVA NOVA (RUS) - inställd
Fyra färgstarka ryskor som hejvilt blandar slavisk folkmusik med rock, energisk punk, jazz och elektro i musikalisk anarki. Med sin kombination av sång, dragspel, elgitarr, synth, bas och slagverk bjuder de på en kraftfull liveshow som transporterar dig mellan lugnet på den ryska landsbygden till det vibrerande urbana stojet i S:t Petersburg. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Duende – Linda Blomqvist - INSTÄLLD!
Duende är stunder då något utöver det vanliga gör sig närvarande. Ett tillstånd som känns extremt påtagligt men som ofta är svårt att sätta ord på; det befinner sig nämligen utanför språket och är det där magiska som kan uppstå i en estetisk upplevelse då allting är förhöjt och närvarande just där och då i stunden.
 
  Mera >>
 
  Nettleness - INSTÄLLT!
Den 15 april öppnar Lilith Performance Studio med en ny total-performance av den prisade litauiska konstnären Lina Lapelytė. på Lilith Performance Studio, Malmö
 
  Mera >>
 
  Vårblommor i Gyllins trädgård
Lär dig mer om blommor och blad. Följ med vår kunniga guide på en vandring i Gyllins trädgård. Vi botaniserar bland vilda och förvildade växter.
 
  Mera >>
 
  Matkaravan – Säsongskaravan i Saluhallen
Häng med bakom kulisserna på Malmös nya saluhall!
 
  Mera >>
 
  Matkaravan på Möllan
Möt Malmös mesta matnördar på Malmös ursprungliga smakvandring – följ med på en kryddstark upptäcktsfärd bland butiker och personligheter på Möllevångstorget.
 
  Mera >>
 
 


Alla 110 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Chet Baker Night - Framflyttad    

 
 
Om han inte fallit ut genom fönstret på ett hotellrum i Amsterdam 1988 kunde Chet Baker varit 90 år 2020. Jan Sigurd & Anna-Lena Brundin hedrar hans minne med sånger från Chet Baker Sings-epoken – soundtrack till mångas kärleksliv. Det är sexigt, det är romantiskt och det svänger grymt. Mellan låtarna bjuds på reflektioner om Chets liv och musik kryddat med mänsklig humor som berör.

Med sig på scen har de ett välmeriterat band och kvällen till ära har en av världens främsta munspelare anslutit från Paris: Sébastien Charlier. Sébastien spelar diatoniskt munspel till skillnad från Toots Thielemans, men avlockar instrumentet lika många toner med hjälp av en unik blåsteknik. Han är ”one of a kind”.

Anna-Lena Brundin har vid sidan av humorn en lång sångkarriär och har givit ut album med Edith Piafs sånger, en tangoplatta, ”Gäckande och fåfäng” samt ”Jazz för skeppsbrutna” och ”Höst i Lund”.

Jan Sigurd blev Monica Zetterlunds sista hovleverantör vad gäller text & musik, dokumenterat på CD-skivorna ”Det finns dagar” & ”Sista gången du var med”. Han representerade SVT i Montreux med programmet ”Två och en halv flygel” och har publicerat tjugofem böcker samt sju album, bl.a. ”Love is a dog that bites” med sin jazztrio.

Med sig på scen har de ett välmeriterat band bestående av:
Krister Jonsson: gitarr
Kalle Magnusson: bas
Niklas Lind: trummor & sång
Erik Tengholm: trumpet
Sébastien Charlier - munspel

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.


Speltid: 70 min totalt utan paus.
Kategori: [Musik]
Hemsida: Http://www.palladium.nu

Föreställningar:

Tor 09 sep kl. 19:00
Plats: Palladium, Södergatan 15, Malmö
Arrangör: Palladium Malmö/Musik i Syd
Numrerat.Pga Covid-19 är de bokningsbara platserna uppdelade om en och en eller två och två. Välj om möjligt din plats/era platser enligt dessa placeringar om möjligt. Tack för hjälpen!
Pris: Entré 290,00 kr


Tor 09 sep kl. 21:00
Plats: Palladium, Södergatan 15, Malmö
Arrangör: Palladium Malmö/Musik i Syd
Numrerat.Pga Covid-19 är de bokningsbara platserna uppdelade om en och en eller två och två. Välj om möjligt din plats/era platser enligt dessa placeringar om möjligt. Tack för hjälpen!
Pris: Entré 290,00 krFram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14851

Till förstasidan >>