Visa alla 148 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  MACK 11/8 Marika Carlsson
Vip-kvällar på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
 
  Mera >>
 
  Torsdag på Taket
Ta chansen att få se en av Skandinaviens största takträdgårdar, presenterad av en mycket kunnig guide, på Augustenborgs Botaniska Takträdgård, Malmö
 
  Mera >>
 
  Grön Vandring - Pildammsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Pildammsparken, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform 14 augusti – Din guide till den senaste dansen
Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
  Christian Kjellvander på Cirkus
Christian Kjellvander kliver in i manegen på Grand Circus Hotel och ger oss en av sommarens få tillfällen att uppleva honom live. Med sin musik omfamnar han det främmande, okända och söker en känsla av medmänsklighet. på Grand Cricus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Malmö, en osentimental stad?
På denna cykeltur genom Malmö utforskar vi stadens attityd. Var inte sentimental, det är ett tema som följer Malmö genom både tid och rum.
 
  Mera >>
 
  Guidad tur i Limhamns kalkbrott
Följ med på en av våra guidade vandringar och lär dig om kalkbrottets historia, geologi, djur och natur, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
  Geo-Yoga i Limhamns Kalkbrott
Följ med på en liten guidad tur som avslutas med ca 1 timmes yoga på en av kalkbrottets platåer. i Limhamn
 
  Mera >>
 
  MACK 18/8 Robin Paulsson
Vip-kvällar på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 148 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Levande scen – Urban/hiphop - Conakry, Bac Nini & Cora Onori    

 
 
Hundraårsjubilaren Palladium har aldrig tidigare haft tre urbana artister under sitt tak på samma kväll som är så i ropet. Tre olika artister som sträcker sig mellan allt ifrån hiphop, R ’n’ B, electro, soul och trap. Malmö kom ut nu, det här är din chans att se dem på en och samma kväll!

Conakry– Trefaldigt prisnominerade lundrapparen kan bäst beskrivas som en konstnärlig mångsysslare. Sedan solodebuten 2015 har han förutom sitt artisteri – tagit sin an rollen som poet, producent, regissör, författare och föreläsare. Nu är han tillbaka på scen, aktuell med sitt första album.

Bac Nini– Malmöbaserade hiphop/soulartisten som på väldigt kort tid trollbundit en stor publik och bl.a samarbetat med VÄS. Vi kommer att få höra avskalade liveversioner av både omtycka ’’Mindre svag’’ och repeat-vänliga singeln ’’Om du kallar’’ och helt nya låtar.

Cora Onori – En Malmös bästa gömda skatter. Artisten och poeten Cora Onori lindansar ovanför smärtan i en alkemi av drömmande landskap, samhällskritik och melankoliska reflektioner från insidan ut. Vi kan förvänta oss en djup och drömsk resa.

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.


Kategori: [Musik] [Ungdom]
Hemsida: http://www.palladium.nu

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan fre 06 mar 2020


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14363

Till förstasidan >>