Visa alla 237 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  THE NAGHASH ENSEMBLE (ARMENIEN)
Den armeniska ensemblen The Naghash Ensemble kombinerar djupet och spiritualiteten ur armenisk folksång, klassisk musik, opera och modern postminimalism med energin från jazz och rockmusik och skapar något otroligt vackert och unikt. på Victoria, Malmö
 
  Mera >>
 
  Joel Alme (SE) LIVE
Joel Alme är tillbaka med nya albumet “Bort Bort Bort”! Nu är det klart att han kommer till Babel för att sprida sin magi från scen!
 
  Mera >>
 
  Iris Bergcrantz
Albumrelease med kritikerrosade Iris Bergcrantz. Jazz i Malmö på Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  SjörövarMange & Katta Pirat
SjörövarMange & Katta Pirat är två snälla sjörövare som åker land och rike runt för att underhålla och sjunga med barn och vuxna. på Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
  Sagan om vanten - FriScenkonst
Sagan om Vanten är en folksaga från Ukraina som handlar om den borttappade vanten som blir till ett ombonat hem för alla som går förbi, på Barnens Scen Malmö
 
  Mera >>
 
  We Need a Hero!/Wrestling!
Svensk Wrestling Syd återvänder med 2020 års första show! På Moriska Paviljongen, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Ulrikas smålåtar 2
Välkommen till Familjelördag! Konserten är i Hörsalen. Efter konserten kan du fortsätta dagen med olika aktiviteter på Höllvikens bibliotek.
 
  Mera >>
 
  KINO - Giselle - live
Direktsänt från Bolsjojteatern i Moskva på Kino, Lund
 
  Mera >>
 
  KINO - WOZZECK
Från The Metropolitan Opera, New York på Kino, Lund
 
  Mera >>
 
 


Alla 237 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Scott och Johanna Hongell-Darsee - vandrande ballader    

 
 
Scott och Johanna Hongell-Darsees vandringar har fört dem från Finland respektive USA – genom Europa, Skandinavien, Indien och Amerika. På vägen har de plockat upp sånger och berättelser som de framför med ord, dans, mim, sång och egna arrangemang. De medeltida balladerna och runosångerna har trollbundit publiken i hela USA.

Scott och Johanna är numera bosatta i New Mexico, och turnerar regelbundet på hela kontinenten. Musikföreställningarna med traditionella ballader och berättelserna om hur sångerna färdats över kontinenter och genom århundraden, har beskrivits som inspirerande och förtrollande. Duon har gett ut tre album som har nominerats för två New Mexico Music Awards.

Johanna Hongell-Darsee är en skicklig berättare, med bakgrund i indisk dans och använder sig av både mim och rörelse. Med sin vackra röst framkallar hon väsen från djupet av mänsklighetens kollektiva minne och bjuder in dig till samvaro med förfäderna för en stund. Scott Hongell-Darsees stämningsfulla gitarrspel omfamnar oss och den magiska stämningen förstärks. Kom och slå dig ned runt lägerelden!

https://www.hongelldarsee.com


Kategori: [Dans] [Musik]
Hemsida: http://www.mixmusik.com

Föreställningar:

Fre 08 maj kl. 19:00
Plats: Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2, Folkets Park, Malmö
Arrangör: Mix Musik
Onumrerat. På scen 19.00
Pris: Entré 160,00 kr / Medlem Mix Musik 110,00 kr / Student 110,00 kr / Kod: God Jul - 2 för 1 (Du måste köpa två biljetter med denna rabattkod) 80,00 krFram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14358

Till förstasidan >>