Visa alla 122 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Sommarkonsert - Inställt
Fira nationaldagen med Malmö akademiska kör och orkester!
 
  Mera >>
 
  KEN STRINGFELLOW (US) (The Posies/R.E.M./Big Star) spelar ”Touched - Inställt
Ken Stringfellow, den grundande medlemmen av rockgruppen The Posies, kommer till Victoriateatern på självaste nationaldagen för att bjuda oss på en avskalad och intim konsert med musik från hela sin 30-åriga karriär som musiker, låtskrivare, producent och berättare.
 
  Mera >>
 
  Sommargylling i Vombs fure
Sommargyllingens marker, vid Vomb, Veberöd
 
  Mera >>
 
  Bryggerivandring med ölprovning
En av Malmö Brewing Co bryggare berättar historien om huset, bryggeriet och hur vatten, malt, humle och jäst förvandlas till öl. Ölprovningen avslutas med avsmakning av fem av de ölsorter som bryggs i huset. Puben är öppen för den som vill ha ännu ett glas av favoritölen.
 
  Mera >>
 
  Trädskådning i den urbana skogen
I denna trädvandring skådar vi träd tillsammans i Folkets park med omnejd. Trädskådning är för dig som vill lära dig se skillnad på träden i staden och uppskatta den trädmångfald som finns i Malmö. Efter avslutad vandring har du som deltagare lärt dig grunderna i vad som krävs för att artbestämma våra stadsträd. vid Folkets Park, Malmö
 
  Mera >>
 
  Ekostaden Augustenborg
Ekostaden Augustenborg är ett samarbetsprojekt som omvandlade Augustenborg till ett mer socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart bostadsområde. Ekostaden lanserades 1998 och var ett projekt som involverade olika aktörer och avdelningar i Malmö stad. 2010 fick Malmö FNs utmärkelse World Habitat Award för insatserna för urban hållbarhet i Ekostaden Augustenborg.
 
  Mera >>
 
  Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - WWII
I tio år har Gunnar Ekberg och Lena Breitner hållit stadsvandringarna om Det hemliga Malmö. Våren 2020 släpps deras bok Det hemliga Malmö (Arx förlag). Samtidigt startar de också en ny vandring om hemligheter i Malmö under andra världskriget.
 
  Mera >>
 
  Carl Johan Lundgrens liv och låtar
Carl Johan Lundgren från Vit Päls och Laser & bas väljer ut 10 låtar från 10 år med Vit Päls 2004 - 2014. På Grand Circus Hotel, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Historisk stadsvandring: Det hemliga Malmö - Classic
Det hemliga Malmö är en stadsvandring i säkerhets- och underrättelsetjänsternas spår. Vi berättar om hemligheter som skett i staden, främst under kalla kriget men vi har även med händelser från andra världskriget.
 
  Mera >>
 
 


Alla 122 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

Malmö Dance Week: Addiction och In to The Deep     

 
 
Dubbel Bill med Addiction av Bboy Junior och In to the Deep med Deep Down Dopeizm.

ADDICTION
Bboy Junior
Junior Bosila är en välkänd breakdansare och före detta medlem i the Wanted Posse och han har turnerat jorden runt med The Red Bull Flying Illusion Show med det tyska kollektivet Flying Steps. Hans videos har setts tiotals millioner gånger. Addiction är en duett som han har koreograferat för sig själv och Kalliopi Tarasidou, en grekisk hip-hopdansare specialiserad på Popping.
I duetten går de båda igenom olika steg i individens kamp mot ett beroende. De är varandras motsatser, men delar också ett beroende - nödvändigheten av att dansa.

IN TO THE DEEP
Deep Down Dopeizm
dEEpdoWN dopEiZM bildades 1988 med 15 medlemmar i olika street-stilar. Sju av dem medverkar här, med fokus på Groove och vad som händer i street dance när de yttre lagren av battle och underhållningsshow skalas av. Into the Deep är en fortsättning på ett projekt från ett koreografiskt lab på Dansens Hus i Oslo 2018. De har också gästat Dansens Hus tidigare med ett samarbete med Impure Company/Hooman Sharifi.

MALMÖ DANCE WEEK
Föreställningarna Addiction och In to The Deep visas som en del av Malmö Dance Week 2019, tio dagar (25 oktober-3 november) fyllda med dans, battles, workshops, föreläsningar och mycket mer. Veckan avslutas med den internationella streetdance-tävlingen Hip Hop Weekend. Här kan du läsa mer om Malmö Dance week


Kategori: [Dans]
Hemsida: http://www.dansstationen.nu

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan tor 31 okt 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14198

Till förstasidan >>