Visa alla 218 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  KINO - MANON
Från The Metropolitan Opera, New York på Kino, Lund
 
  Mera >>
 
  Doc Lounge Malmö: Before father gets back
Vi är stolta över att presentera en film från Georgien! En berättelse om att växa upp i skuggan av hotet av IS och fundamentalist. En vacker berättelse om två unga flickor, deras vänskap och att upptäcka film. Doc Lounge på Babel, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Joey DeMaio - Spoken Word - INSTÄLLT
Efter att ha avslutat en turné i Norge med sin framgångsrika show kommer nu MANOWAR med goda nyheter till sina skandinaviska fans: Joey DeMaio kommer med sin Spoken Word-föreställning “The Blood Of The Kings” till Sverige för två exklusiva föreställningar, varav en på Palladium i Malmö den 13 november!
 
  Mera >>
 
  MARTIN BRANDQVIST KVARTETT & FRIISKVARTETTEN
Den skånska jazzgruppen Martin Brandqvist Kvartett är ute på releaseturné och vi får höra musik från deras nya skiva och dessutom ett uruppförande tillsammans med Malmöstråkkvartetten Friiskvartetten. Förutom Brandqvist själv på trummor och flöjt består, Martin Brandqvist Kvartett av tre väletablerade jazzmusiker, Inge Petersson Lindbäck på saxofon och basklarinett, Mattias Hjort på bas och Johan Olsson på piano och dragspel). Här finns nordisk jazz med melodin i centrum och en lite melankolisk atmosfär. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Johannes Brahms - Ein deutsches Requiem
MAKO och Brahms odödliga requiem värmer S:t Johannes kyrka i allhelgonahelgen.
 
  Mera >>
 
  Liva och PH - en motståndskabaré
Teater Theatron spelar åter sin uppskattade picknickkabaré om motstånd, humanism och danska hjältar! I kabarétraditionens anda uppmuntrar vi alla att ta med sig egen mat och dryck att avnjuta under föreställningen. Insläpp sker kl 19:00, och själva kabarén börjar ca en halvtimme senare. På Bastionen, Malmö.
 
  Mera >>
 
  AMANDA MAIER ”Non Omnis Moriar”
Amanda Maier, född 1853 i Landskrona, var på sin tid en högt ansedd violinist och kompositör, men föll snart i glömska efter sin död 1894. Länge omnämndes hon bara som den första kvinna i Sverige som tog högskoleexamen i musik, eller som hustru till tonsättaren Julius Röntgen. Det är först under senare år som hennes fantastiska musik har återupptäckts och givits ut, och den firar nu triumfer både i Sverige och i utlandet. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  MACK 14/11 Hanna Voog och Lasse Karlsson
Standup på Moriskan, Malmö
 
  Mera >>
 
  Bassekou Kouyaté & N'goni Ba
Bassekou Kouyaté, mästare och förnyare av den traditionella lutan från Västafrika - n’gonin. Han har framträtt i Malmö flera gånger sen den internationella debuten 2007. Med sitt sexmannaband levereras en tät groove, en gnutta blues och virtuost spelade melodislingor. på Babel, Malmö
 
  Mera >>
 
 


Alla 218 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

10 Year Anniversary/Wrestling!    

 
 
Svensk Wrestling Syd

Sagan om Svensk Wrestling Syd går vidare och wrestlingen fyller 10 år i Malmö - det ska vi givetvis fira!

På förra showens main event fick vi se mästaren The Human Battle Tank - Harley Rage möta utmärkt motstånd i WWE NXT UKs Zack Gibson som var en hårsmån från att lämna Malmö med titeln. Emellertid säkrade den mänskliga pansarvagnen titeln till slut efter många om och men! Modern Warfare fortsatte även visa sitt missnöje med våra vänner i Blixt & Dunder, men nu på en helt ny nivå när de fysiskt gav sig på en ensam representant (Mattias) i princip oprovocerat! Som tur är kom Valentine wrestler ut från backstage och räddade upp situationen! Vad ska hända i den här krutdurken av en situation?

I kvällens andra huvudmatch såg vi tyske tungviktaren Pascal Spalter möta publikfavoriten Steinbolt - Pro wrestler i en episk uppgörelse som såg brottarna fightas långt utanför lokalen! Till publikens vilda jubel stod dalmasen till slut som segrare! Lucha Destroyers fortsätter segertåget och slog Los Classicos som temade med El Vecino - Pro Wrestler nu kräver trion en titelmatch mot de goda grannarna Steinbolt och El Vecino! Vi fick också se Aliss Ink åka på sin första förlust, mycket tack vare Sixt - Pro wrestler och Aya Frick som lade sig i hennes match mot Ken Malmsteen och duon har verkligen funnit varandra! Vi kunde också se Aya ersättas i sin match av sin boy toy Carlos Zamora MMAfighter/Prowrestler, vad väntar dessa i framtiden? säga om sin förlust mot Betty Rose - ProWrestler? Och firar man 10 år gör man det givetvis med både nya och gamla gäster! Missa inte Ophidian The Cobra, en oerhört teknisk brottare som också är känd som innovatören av "the most illegal move in wrestling!" (https://www.youtube.com/watch?v=-xIYVw3ZPJk ) samt den framstående Solo Darling från USA! Och vilka gamla kända ansikten från SWS 10 år kommer vi få se på showen! Svaren på detta och mycket mer den 28 september på Moriska Paviljongen!

► Svensk Wrestling Syd presenterar – 10 year Anniversary!
► Lör 28 september 2019. kl. 19 (första matchen kl. 20)
► Pris förköp: 180 kr
► Barservering – åldersgräns 18 eller minderåriga i målsmans sällskap

OBS! OBS! OBS! ENDAST KORT PÅ MORISKA PAVILJONGEN! SWS TAR DOCK KONTANTER I MERCHEN !


Speltid: 150 min totalt med paus.
Kategori: [Barn] [Ungdom] [Wrestling] [Övrigt]

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan lör 28 sep 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14120

Till förstasidan >>