Visa alla 250 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  GOLDBERGVARIATIONERNA - Per Tengstrand spelar Bachs mästerverk
För snart 300 år sedan skrev Sebastian Bach de klaverövningar för tvåmanualig cembalo som är det verk vi idag känner som "Goldbergvariationerna". Detta magnifika verk, som består av 30 variationer över ett tema, räknas som det viktigaste verket inom sin genre från barocken. Här visar Bach verkligen hela sitt musikaliska register. På Victoriateatern, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Malmö By Foot - Historisk vandring
Turen tar dig genom Malmös spännande historia från medeltiden till modern tid.
 
  Mera >>
 
  Satanique Samba Trio – Misantropicalia
Inte någon brasiliansk traditionell rytm förblir orörd i Satanique Samba Trios framfart. Med dissonans och provokation har gruppen attackerat Brasiliens välkända musikaliska arv som samba, bossa nova och lambada. Trion, som för övrigt är en kvintett, använder sig av såväl akustiska som elförstärkta instrument. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Tarabband & Musica Vitae - Live again!
När svenska renommerade världsmusikbandet Tarabband och kammarorkestern Musica Vitae möts skapas en unik och livlig fusion där arabiska musiktraditioner växlas upp till en symfonisk och magnifik upplevelse. På Palladium, Malmö.
 
  Mera >>
 
  Samuel Hällkvist DEKORUM
Likt en schweizisk armékniv har gitarristen och kompositören Samuel Hällkvist förmågan att överraska genom att närmast trolla fram melodier och rytmer för att skapa musik som är lika bländande som övertygande. på Inkonst, Malmö
 
  Mera >>
 
  Vegan/indisk matlagning, Smakprovning
Matlagning med veganska ingredienser med indisk matlagning i fokus.
 
  Mera >>
 
  FÖR SENSIBELT BEGÅVADE 2.0
Det är tid att hylla passionen, euforin och all sköns sinnesintryck, för detta är en föreställning om oss med känslospröt utöver det vanliga. En slagkraftig pepp och manual i subjektiv version av och med skådespelerskan och sångerskan Sarah Nilsson. I en högst personlig scenupplevelse vid och kring pianot delar hon i denna föreställning med humor och värme med sig av sina egna erfarenheter och tankar om livet som känslig. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  WAO – folkmusik och poesi från Tornedalen
De kallar sig WAO efter Wilho Akseli Ollikainen - vissångare, poet och människa som levde på jorden 1934-1998. Han var en allkonstnär som genom sång, musik, bild, poesi och sin starka personlighet gav sin syn på världen. Kraftsamlingen av välkända folkmusiker i WAO gör en stor kulturgärning genom att lyfta fram den oefterhärmlige inspiratören Ollikainen. på Moriska Paviljongen, Malmö
 
  Mera >>
 
  The Boor by Anton Chekhov
She was a sensitive widow, mourning her deceased husband and he was a bullish, brutish, boorish man who would disturb her sorrow… and all because of a little money!
 
  Mera >>
 
 


Alla 250 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

10 Year Anniversary/Wrestling!    

 
 
Svensk Wrestling Syd

Sagan om Svensk Wrestling Syd går vidare och wrestlingen fyller 10 år i Malmö - det ska vi givetvis fira!

På förra showens main event fick vi se mästaren The Human Battle Tank - Harley Rage möta utmärkt motstånd i WWE NXT UKs Zack Gibson som var en hårsmån från att lämna Malmö med titeln. Emellertid säkrade den mänskliga pansarvagnen titeln till slut efter många om och men! Modern Warfare fortsatte även visa sitt missnöje med våra vänner i Blixt & Dunder, men nu på en helt ny nivå när de fysiskt gav sig på en ensam representant (Mattias) i princip oprovocerat! Som tur är kom Valentine wrestler ut från backstage och räddade upp situationen! Vad ska hända i den här krutdurken av en situation?

I kvällens andra huvudmatch såg vi tyske tungviktaren Pascal Spalter möta publikfavoriten Steinbolt - Pro wrestler i en episk uppgörelse som såg brottarna fightas långt utanför lokalen! Till publikens vilda jubel stod dalmasen till slut som segrare! Lucha Destroyers fortsätter segertåget och slog Los Classicos som temade med El Vecino - Pro Wrestler nu kräver trion en titelmatch mot de goda grannarna Steinbolt och El Vecino! Vi fick också se Aliss Ink åka på sin första förlust, mycket tack vare Sixt - Pro wrestler och Aya Frick som lade sig i hennes match mot Ken Malmsteen och duon har verkligen funnit varandra! Vi kunde också se Aya ersättas i sin match av sin boy toy Carlos Zamora MMAfighter/Prowrestler, vad väntar dessa i framtiden? säga om sin förlust mot Betty Rose - ProWrestler? Och firar man 10 år gör man det givetvis med både nya och gamla gäster! Missa inte Ophidian The Cobra, en oerhört teknisk brottare som också är känd som innovatören av "the most illegal move in wrestling!" (https://www.youtube.com/watch?v=-xIYVw3ZPJk ) samt den framstående Solo Darling från USA! Och vilka gamla kända ansikten från SWS 10 år kommer vi få se på showen! Svaren på detta och mycket mer den 28 september på Moriska Paviljongen!

► Svensk Wrestling Syd presenterar – 10 year Anniversary!
► Lör 28 september 2019. kl. 19 (första matchen kl. 20)
► Pris förköp: 180 kr
► Barservering – åldersgräns 18 eller minderåriga i målsmans sällskap

OBS! OBS! OBS! ENDAST KORT PÅ MORISKA PAVILJONGEN! SWS TAR DOCK KONTANTER I MERCHEN !


Speltid: 150 min totalt med paus.
Kategori: [Barn] [Ungdom] [Wrestling] [Övrigt]

Föreställningar:

Lör 28 sep kl. 20:00
Plats: Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2, Folkets Park, Malmö
Arrangör: Svensk Wrestling Syd
Onumrerat.
Pris: Entré 180,00 krFram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14120

Till förstasidan >>