Visa alla 149 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Grön vandring - Alnarpsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Alnarpsparken
 
  Mera >>
 
  Lymland och Albin
Lymland är ett band som spelar instrumental musik. Deras ljud definierar inte helt vad man som lyssnare ska känna. Det är vemodigt och hoppfullt på samma gång. Ett spektrum som skapar bilder i huvudet.På Grand Cirkus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Guidad tur i Limhamns kalkbrott - Barntur
Följ med på en av våra guidade vandringar för barn och upptäck kalkbrottets spännande historia, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
  MACK 11/8 Marika Carlsson
Vip-kvällar på Ribersborgs Kallbadhus, Malmö
 
  Mera >>
 
  Torsdag på Taket
Ta chansen att få se en av Skandinaviens största takträdgårdar, presenterad av en mycket kunnig guide, på Augustenborgs Botaniska Takträdgård, Malmö
 
  Mera >>
 
  Grön Vandring - Pildammsparken
Grön vandring i Malmö med omnejd, i Pildammsparken, Malmö
 
  Mera >>
 
  Plattform 14 augusti – Din guide till den senaste dansen
Dansstationens Plattformar visar vad som är på gång i danslivet just nu. Under en kväll visas flera olika verk där både internationella och lokala koreografer och dansare har möjlighet att visa precis vad de vill. Det kan vara färdiga eller ofärdiga verk i kortformat. på Dansstationen, Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
  Christian Kjellvander på Cirkus
Christian Kjellvander kliver in i manegen på Grand Circus Hotel och ger oss en av sommarens få tillfällen att uppleva honom live. Med sin musik omfamnar han det främmande, okända och söker en känsla av medmänsklighet. på Grand Cricus Hotel, Malmö
 
  Mera >>
 
  Malmö, en osentimental stad?
På denna cykeltur genom Malmö utforskar vi stadens attityd. Var inte sentimental, det är ett tema som följer Malmö genom både tid och rum.
 
  Mera >>
 
 


Alla 149 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

WAX pres. Lindstrøm (NO) LIVE    

 
 
En av de största inom nu-discon är äntligen tillbaka i Malmö! Den 21 september ställer sig Lindstrøm på vår scen återigen!

LINDSTRØM (NO) LIVE
Boendes i Oslo driver Lindstrøm sin egen label, Feedelity Recordings, och gör modern nu-disco för att sakta men säkert ta över världen.

Från inget dansmusikintresse över huvud taget till att själv göra några av de fetaste låtarna vi någonsin hört gick det snabbt för Hans-Peter Lindstrøm. Från pianist i en gospelkör i Stavanger till kritikerrosade släpp på egna labeln Feedelity Recordings i Oslo.
Släppen har avlöst varandra i en strid ström. EPs, singlar och remixer för band som Franz Ferdinand, Killers, Roxy Music, Doves och LCD Soundsystem för att nämna ett fåtal.

Det släpptes även två dubbelalbum med Lindstrøm & Prins Thomas 2005 och 2009, som numera anses vara moderna nu-discoklassiker.

Med solosläppen “Where You Go I Go Too”, “Six Cups of Rebel”, “Smalhans” och “It’s Alright Between Us As It Is” har han befäst sin position som en av nu-discons allra största!

VAD: WAX pres. Lindstrøm (NO) LIVE
NÄR: Lördag 21 september, 21:00, på scen 22:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 200 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 220 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Lindstrøm

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.


Kategori: [Musik]
Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Föreställningar:

Antal tidigare föreställningar: 1 st. sedan lör 21 sep 2019


Fram till 72 timmar innan föreställningen börjar kan du boka via nätet. Fram till 4 timmar innan kan du köpa biljetter via nätet. Ring tel.040-103020 under våra öppettider om du vill boka via telefon.

Direktlänk till denna sida:
http://www.kulturcentralen.nu/i/?14060

Till förstasidan >>