Visa alla 178 arrangemang:
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>
 
 
  Justina Auškelyté, violin
Violinkonsert på Palladium! 50 personer i salongen. Livestreamas även.
 
  Mera >>
 
  Kalkbrottsdagarna - VANDRINGAR
Följ med på en av våra guidade vandringar och lär dig om kalkbrottets historia, geologi, djur och natur, i Kalkbrottet, Limhamn.
 
  Mera >>
 
  Kalkbrottsdagarna - BARNTURER
Följ med på en av våra guidade vandringar för barn och upptäck kalkbrottets spännande historia, i Kalkbrottet, Limhamn
 
  Mera >>
 
  Kalkbrottsdagarna - GEO-YOGA
Följ med på en liten guidad tur som avslutas med ca 1 timmes yoga på en av kalkbrottets platåer. I Limhamn.
 
  Mera >>
 
  Kalkbrottsdagarna - Meditativ Mineralvandring
Ett projekt på Konstfack med Petra Lilja och Anette Væring.
 
  Mera >>
 
  Isak Danielson - INSTÄLLT!
En gammal själ i en ung mans kropp och en talang som når långt bortom hans unga ålder. Sångaren och låtskrivaren Isak Danielson har, endast 22 år gammal, hunnit göra ett ordentligt avtryck med sin dynamiska röst och sina starka texter. Hans röst berör människor på djupet och han har redan jämförts med artister som Anthony & The Johnsons, James Blake och Sam Smith. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Måns Persson's Petit Big Band
Swing och bebop med en ljudpalett inspirerad av Django Reinhardts tidiga kvintett. Med finkänsligt framförande och med hjälp av finurliga och ytterst välvalda låtar i fräscha arrangemang tar de med publiken på en musikalisk rundvandring bland franska chansons, genuina swingörhängen i egna tappningar, brasiliansk bossa nova och svenska melodier och bitar som vi inte är vana att höra i ett sådant här sammanhang och som ännu inte hunnit bli utnötta. på Victoriateatern, Malmö
 
  Mera >>
 
  Filip Jers och duo Unit - Munspelsresan
För dig som vill uppleva konserten live säljer vi ett mindre antal platser enligt Folkhälsomyndighetens direktiv på max 50 personer i salongen. Konserten kommer även att livestreamas och kan ses direkt digitalt. på Palladium, Malmö
 
  Mera >>
 
  Trädskådning i den urbana skogen - Malmö Live
I denna trädvandring skådar vi träd tillsammans runt Malmö Live och i Kungsparken. Trädskådning är för dig som vill lära dig se skillnad på träden i staden och uppskatta den trädmångfald som finns i Malmö. Efter avslutad vandring har du som deltagare lärt dig grunderna i vad som krävs för att artbestämma våra stadsträd.
 
  Mera >>
 
 


Alla 178 arrangemang >>
sök i datumordning >>
sök i bokstavsordning >>

 
     

 

 
Den 18 – 22 september kan man lyssna till kammarmusik i världsklass på Palladium Malmö, Malmö Live Konserthus, i Sr Andreas kyrka och hos Klubb Krinolin på restaurang Grand Öl & Mat.  
   

Arrangörsinfo

Musik i Syd/Malmö Chamber Music

Debussy from all sides

Malmö Chamber Music går in i tredje året med tre 100-årsjubilarer: Claude Debussy gick 55 år gammal ur tiden det dramatiska krigsåret 1918 – samma år föddes både Leonard Bernstein och Bernd Alois Zimmermann. I Håkan Hardenbergers skräddarsydda program möts trion med tonsättarkollegorna Betsy Jolas och Mark-Anthony Turnage (även vi i publiken får förresten möta Madame Jolas och Mr Turnage som båda gästar festivalen) under årets festivaltema Debussy from all sides.

Malmö Chamber Music erbjuder storartade och spännande konsertupplevelser på högsta internationella nivå. Under festivalen möts världsstjärnor, lokala artister och unga lovande musiker som bjuder in publiken till unika upplevelser i det lilla, nära formatet genom sina högst personliga tolkningar. Festivalen erbjuder 12 konserter - från kortare lunchkonserter med fri entré till hela kvällskonserter och intima, informella klubbkonserter på scenerna Palladium Malmö, Malmö Live Konserthus, Klubb Krinolin på restaurang Grand Öl & Mat och i S:t Andreas kyrka.

Malmö Chamber Music arrangeras av Musik i Syd i samarbete med Malmö Live Konserthus, Kammarmusikklubben Krinolin, Salomon Smith Kammarmusikförening, Musikhögskolan i Malmö, Svenska kyrkan i Malmö Sankt Petri församling och Sveriges Radio.

Hemsida: http://www.malmochambermusic.com

Musik i Syd/Malmö Chamber Music

211 38   Malmö

Besöksadress: Malmborgsgatan 4
Telefon: 0721721316


Kategori:

Aktuellt just nu:

Malmö Chamber Music kc-test
.. Läs mer >>
Antal förest: 4

Till förstasidan >>